www.technologieenindustrie.com
ARC INFORMATIQUE

PcVue introduceert het PcVue 16-platform

Een stap voorwaarts voor energiesystemen en slimme gebouwen, digitale assistentie en cyberbeveiliging.

PcVue introduceert het PcVue 16-platform
PcVue lanceert het PcVue 16-platform. Deze oplossing is ontworpen om het uitvoeren van operationele taken op afstand te verbeteren met digitale assistentie, nieuwe innovatieve functies te bieden op gebieden als slimme energiesystemen en gebouwen, terwijl het hoogste niveau van cyberbeveiliging wordt gegarandeerd.

Het PcVue-platform is een monitoring- en beheerplatform waarmee gebruikers toepassingen kunnen ontwikkelen op het gebied van controle en data-acquisitie (SCADA), het Internet of Things en mens-machine-interface (HMI). Op basis van meer dan 40 jaar ervaring wordt PcVue gebruikt in meer dan 80.000 toepassingen over de hele wereld.
Met zijn nieuwe functies biedt PcVue 16 een robuust, betrouwbaar en veilig platform dat de volledige innovatie en kracht van PcVue bevat, zodat het voor partners en gebruikers mogelijk is voorop te blijven lopen.

Digitale ondersteuning voor een betere efficiëntie

PcVue introduceert het PcVue 16-platform
PcVue 16 ondersteunt operators in control rooms en mobiel werkende operators met digitale ondersteuning, waaronder slimme bots voor interactieve instructies, geautomatiseerde rapporten en toegang tot materiedeskundigen. Met deze volledige set digitale services hebben operators toegang tot de middelen en informatie van hun organisatie, wat leidt tot betere resultaten en slimmere beslissingen. Operators kunnen experts raadplegen, toegang krijgen tot alle benodigde documenten en hun werk in realtime indienen. Dat levert essentiële informatie op voor analyse en toekomstige planning.
 
Innovatieve oplossingen voor slimme gebouwen

PcVue introduceert het PcVue 16-platform

Deze nieuwste PcVue-release maakt een verbeterd beheer van gebouwen mogelijk waardoor het energieverbruik wordt geoptimaliseerd en het comfort en de veiligheid van de bewoners wordt gewaarborgd met functies voor videobeveiliging, toegangscontrole en inbraakdetectie. De technologie maakt gebruik van state-of-the-art Building Information Modeling (BIM) voor 3D-weergave van faciliteiten en campussen.
PcVue 16 kan soepel worden geïntegreerd met OnVif-camera's of RTSP-streams voor naadloze video-integratie in visuele representaties. Voor BIM-gebruik is het compatibel met IFC-bestanden en bevat het een ingebouwde BIM-viewer met volledige functionaliteit, geanimeerd met real-time veldwaarden. Daarmee biedt het een eerste oplossing voor digital twins.
 
Onze kant-en-klare oplossingen voor fotovoltaïsche en elektrische laadstations

PcVue introduceert het PcVue 16-platform

PcVue 16 ondersteunt ook toepassingen die EV-laadstations bewaken en besturen, waardoor alle EV-belanghebbenden toegang krijgen tot een breed scala aan diensten. Het bevat het open protocol OCPP (Open Charge Point Protocol) voor het bewaken van individuele laadstations. Daarnaast is er een mobiele EV-smart assist-app om bestuurders te helpen bij het EV-laadproces en is er een Smart Charging-functie beschikbaar voor wereldwijde stroomoptimalisatie.


PcVue introduceert het PcVue 16-platform

Terwijl de elektriciteitssector meer en meer gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen, biedt PcVue 16 een kant-en-klare applicatieset voor het bewaken van fotovoltaïsche installaties om de implementatietijd voor bewaking en controle van zonneparken te verkorten.
 
Cyberbeveiliging
De verscheidenheid aan systemen, de convergentie van operationele technologie (OT) en informatietechnologie (IT), en de toename van cyberaanvallen zijn potentiële risico's voor bedrijfskritische sites die beheerd moeten worden. Daarom versterkt PcVue 16 cybersecurity-functies als PKI-integratie en ingebouwde OPC UA Client-driver voor een veilige systeemarchitectuur.
 
Ga voor meer informatie over de voordelen van PcVue 16 naar onze What’s New webpage.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers