www.technologieenindustrie.com
Parker News

Parker lanceert nieuwe crimper power unit 85CE-PDP voor meer flexibiliteit en productiviteit

Parker heeft een flexibele krachtbron voor krimptangen gelanceerd om de productiviteit en veelzijdigheid te verhogen voor kleinere slangmontagebehoeften.

Parker lanceert nieuwe crimper power unit 85CE-PDP voor meer flexibiliteit en productiviteit

Het nieuwe 85CE-PDP slangenpersaggregaat van Parker biedt een efficiënte en flexibele manier om slangen overal te krimpen, onafhankelijk van stroom- en luchttoevoer. Dit maakt het krimpen van slangen veel productiever, omdat het mogelijk is om de slang elektrisch te krimpen in plaats van handmatig.

De 85CE-PDP werkt met alle in de handel verkrijgbare accuschroevendraaiers. Dit maakt het apparaat flexibel in gebruik, vooral in de landbouw, bosbouw, bouw en mobiele hydraulische toepassingen. Het kan overal worden gebruikt, zonder dat er speciale aggregaten, andere stroombronnen of luchttoevoer nodig zijn. Samen met de bestaande krimpgereedschappen van Parker, Karrykrimp 1 en 2, biedt dit nog meer flexibele en productieve opties voor het krimpen van slangkoppelingen.

Het 85CE-PDP slangenpersaggregaat biedt een debiet tot 2,2 (0,68) l/min en een nominale druk van 70 MPa (700 bar). De druk kan worden gemeten met het geïntegreerde druktestpunt. Het heeft een vooraf ingesteld overdrukventiel op 700 bar, dat handmatig kan worden aangepast, en een zeskantige SW-aandrijfas van 13 mm. De 85CE-PDP kan worden gebruikt in een temperatuurbereik van +10 °C tot +35 °C. Met een olievolume van 2,5 l heeft het apparaat een gewicht van 9 kg, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden gedragen met de geïntegreerde schouderriem.

Het slangenpersaggregaat past perfect bij de 700 bar slangeenheid, maat -4, inclusief mannelijke koppeling en handgrepen geproduceerd door Parker. Dit nieuwe aanbod geeft klanten een keuze. Voor maximale draagbaarheid en flexibiliteit biedt Parker de twee handpompen, Karrykrimp 1 en 2, terwijl de nieuwe 85CE-PDP-pomp, die wordt bediend door een accuschroevendraaier, de productiviteit en veelzijdigheid verhoogt voor kleinere slangassemblagebehoeften. Andere beschikbare versies zijn onder meer een elektrische pomp, een elektrisch aggregaat en een lucht-/hydraulische pomp.

Ga voor meer informatie naar https://ph.parker.com/nl/nl/crimper-power-units-europe/85ce-pdp.

www.parker.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers