www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco lanceert met de Keypanion™ app een nieuw draadloos toegangssysteem

Southco lanceert met de Keypanion app een nieuw draadloos toegangssysteem, een revolutionaire smart access app waarmee gebruikers draadloos sluitingen kunnen bedienen vanaf hun smartphone.

Southco lanceert met de Keypanion™ app een nieuw draadloos toegangssysteem


De app vervangt fysieke sleutels, die verloren of gestolen kunnen worden, door een handig, intuïtief systeem dat eenvoudig is te installeren en te beheren. Terwijl andere externe of elektronische toegangssystemen een volledig beveiligingssysteem vereisen, neemt dit systeem die drempel weg met een installatieproces dat niet meer omvat dan het aanmaken van een account en het verbinden van een Southco Bluetooth® controller met één van de vele compatibele sluitingen. Toegang tot deze sluitingen kan ook worden gedeeld met andere accounts, zodat gebruikers er zeker van kunnen zijn dat alleen de juiste personen hun apparaat op elk moment kunnen ontgrendelen. De Keypanion app biedt iedereen een makkelijke manier om over te stappen naar de volgende generatie elektronische toegang.

De Keypanion app is ontstaan uit de wens om minder afhankelijk te worden van fysieke sleutels. Deze zijn moeilijk te beheren en kunnen verloren of gestolen worden dan wel beschadigd raken. De app neemt deze onzekerheid en dit gedoe weg met een systeem dat eenvoudig is in te stellen en te gebruiken, ongeacht de technische kennis van de gebruiker. Gebruikers kunnen hun slimme toegangssysteem eenvoudig instellen door de Keypanion app te downloaden, een account aan te maken en een compatibele Southco sluiting te registreren. Registratie zorgt daarna bij de gebruikers voor gemoedsrust in de wetenschap dat hun apparaten beveiligd zijn en niemand toegang krijgt zonder hun toestemming.



Southco lanceert met de Keypanion™ app een nieuw draadloos toegangssysteem

Als gebruikers toegang tot hun sluitingen moeten delen, is dit eenvoudiger dan iemand een fysieke sleutel te geven. Met één druk op de knop in de app kunnen gebruikers overal ter wereld toegang delen met andere accounts. Ook kunnen ze instellen dat deze toegang verloopt na een bepaalde periode en er zo voor zorgen dat anderen alleen toegang hebben wanneer ze die nodig hebben. Deze methode van delen is veiliger dan het uitlenen van fysieke sleutels, die verloren of gestolen kunnen worden of beschadigd kunnen raken. Met de Keypanion app is op elk moment zichtbaar wie toegang heeft tot je apparaten en kan een gebruiker direct toegang worden verleend of ontzegd. Gemak is een belangrijk aandachtspunt van de Keypanion app, en het delen van de functionaliteit zorgt ervoor dat de juiste mensen altijd op de juiste momenten toegang hebben tot een apparaat.

Gemak is echter niet het enige aandachtspunt van de Keypanion-app. Ook veiligheid is een topprioriteit voor alle gebruikers. Zo zorgt de app voor meer veiligheid dan alleen het vervangen van fysieke sleutels. Zolang een apparaat met daarop de Keypanion app zich in de buurt van je sluiting bevindt, kun je zien of deze open of dicht is. Deze status heeft ook een tijdstempel, waardoor er geen verwarring kan ontstaan over de laatste update ervan. Gebruikers kunnen daarnaast de historie van een apparaat bekijken tot veertien dagen terug, om te zien welke accounts toegang hebben gehad tot het apparaat en wanneer.

 

Deze functies maken Southco’s draadloze toegangssysteem een comfortabele eerste stap voor een ieder die wil upgraden naar elektronische toegang. De combinatie van Keypanion app, Southco Bluetooth controller en compatibele sluiting heeft geen speciaal IT-team nodig om in te kunnen stellen, en met een smartphone in de buurt is het systeem altijd makkelijk te gebruiken. De Keypanion app vervangt fysieke sleutels en elimineert zo het risico dat een sleutel kwijtraakt of wordt gestolen. Verder biedt het extra beveiligingsvoordelen, zoals het delen van toegangstijden en statusbewaking. Terwijl de wereld van slimme toegang nog maar net is begonnen, wijst de Keypanion app nu al de weg.

Ga voor meer informatie over Southco’s draadloze toegangssysteem met Keypanion app naarsouthco.com/keypanion of stuur een e-mail naar de 24/7-klantenservice van Southco op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

www.southco.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers