www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco introduceert nieuwe ejectors voor E1.S solid state drives

Southco heeft haar programma inbreng- en uitwerpmechanismen uitgebreid met een nieuwe lijn die geschikt is voor de E1.S vormfactor.

Southco introduceert nieuwe ejectors voor E1.S solid state drives

De nieuwe P7 ejector van Southco is speciaal ontworpen om te helpen bij het inbrengen en uitwerpen van E1.S SSD’s. Dit garandeert optimale prestaties, ergonomie en esthetiek.

De nieuwe ejectors van Southco zijn streng getest door Intel's Donahue Pass testplatform. Dit testplatform evalueert de prestaties op het gebied van EMI/ESD, Thermisch en LED, naast andere criteria.

Southco's nieuwe P7 ejectors voor E1.S zijn ontworpen in drie maten voor 9,5, 15 en 25 mm brede drives. De ejector is voorzien van een hendel van gegoten zink die wordt vastgehouden door een nylon knop. De knop is leverbaar in drie standaard kleuren en kan worden aangepast aan de ontwerpeisen van de klant.

Southco Product Manager Ike Teng voegt toe: "We hebben deze nieuwe ejector ontwikkeld om te voldoen aan de vraag naar deze nieuwe en steeds populairdere vormfactor. We hebben daarbij nauw samengewerkt met Intel om te kunnen garanderen dat we het ontwerppotentieel van de ejector zo groot mogelijk maken. Onze onderdelen voldoen 100% aan de E1.S vormfactor, zoals gedefinieerd door SNIA."

Ga voor meer informatie over de functionaliteit van P7 Ejectors naar southco.com of stuur een e-mail naar de 24/7 klantenservice op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers