www.technologieenindustrie.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

R100 en R101

De R100 en R101 -leverbaar in standaard, assemblagecompatibele behuizingen- zijn optisch sensoren voor zowel detectie als meting. Het gaat hier om thru-beam sensoren, retroreflecterende sensoren, inclusief typen met polarisatiefilter, voorgrondonderdrukking dan wel voor de detectie van transparante objecten, verder reflectie lichtscanners, inclusief typen met achtergrondonderdrukking, alsmede lichtschermen en afstandsensoren voor meettaken.

R100 en R101
Innovaties met intelligente combinaties en compact ontwerp

Alle sensoren zijn leverbaar met een PowerBeam LED of met innovatieve lasertechnologie, afhankelijk van de specifieke taak. Het laatste type combineert de voordelen van LED emitters met de sterke punten van conventionele laserdiodes. Dit resulteert in optimale werkafstanden, hoognauwkeurige detectie en maakt afstandsmeting van kleine objecten mogelijk. De door Pepperl + Fuchs ontwikkelde multipixel technologie (MPT) en de innovatieve Opto-ASIC maken het mogelijk om betrouwbare, hoognauwkeurige afstandsmeting in een gestandaardiseerde compacte behuizing te integreren, voor close-range toepassingen. De R101 serie omvat 's werelds kleinste afstandssensor in zijn soort. Met de innovatieve combinatie van een multiturn potmeter en een drukknop kunnen gebruikers alle functies intuïtief instellen, ongeacht de serie. Twee LED’s geven aan dat de sensoren klaar zijn voor gebruik en geven een indicatie van hun status.

Sensor Technology 4.0 programma uitgebreid

De series R100 en R101 voorzien in een consistente integratie met IO-Link. Ze vormen een uitbreiding van het Sensor Technology 4.0 programma van Pepperl + Fuchs, waarmee Industrie 4.0 productieprocessen kunnen worden genetwerkt en de beschikbaarheid van machines en systemen kan worden geoptimaliseerd.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
PEPPERL+FUCHS: Betrouwbare inclinatiemeting
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
100% veilige X-As Positionering

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers