www.technologieenindustrie.com
NSK

NSK organiseerde European Distributor Convention 2023 

Onder het motto ‘People, Products, Partnership’ organiseerde NSK onlangs de laatste editie van haar prestigieuze European Distributor Convention in de fraaie kustplaats Giardini Naxos op Sicilië.


NSK organiseerde European Distributor Convention 2023 
Distributiepartners van NSK Europe op het prachtige Giardini Naxos resort in Sicilië.

Het event vond plaats van 18 tot 21 oktober 2023 en werd bezocht door het overgrote deel van NSK’s geautoriseerde distributeurs uit 22 landen in Europa, die graag meer wilden weten over NSK’s nieuwe bedrijfs- en productontwikkelingen.

Vanwege de pandemie werd het event dit jaar voor het eerst sinds 2019 weer georganiseerd, toen de Kroatische stad Dubrovnik gastheer was. Het belangrijkste doel van de bijeenkomst in 2023 was het informeren van NSK's geautoriseerde distributeurs over de nieuwste innovaties en organisatorische veranderingen van het bedrijf. Uiteraard bood de conventie eveneens uitstekende netwerkmogelijkheden. Daarnaast kregen de deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen aan een excursie naar de Etna, een van de hoogste actieve vulkanen in Europa. In 30 jeeps werden de deelnemers naar de vulkaan gereden, waar ze werden bijgepraat over interessante wetenswaardigheden over deze wereldberoemde geologische bezienswaardigheid.

Een aantal senior managers van de Europese Industrial Business Unit van NSK gaven presentaties tijdens de driedaagse conventie. Onder hen Paul Cranston, European Aftermarket Director, die opmerkte: "Het was uitermate waardevol om tijdens het event onze belangrijkste klanten te ontmoeten. Dit helpt ons om ons te concentreren op de zaken die echt belangrijk zijn voor onze partners, vandaar het thema van het event: People, Products, Partnership. We zijn trots dat de feedback van onze partners zeer open en positief was."


NSK organiseerde European Distributor Convention 2023 
‘People, Products, Partnership’ was het motto van NSK's Europese Distributie Conventie 2023.

Onder deze partners bevond zich Des Fox, eigenaar van de in Ierland gevestigde NSK Europa geautoriseerde distributeur E. Fox Engineers. Mr. Fox verklaarde: "De NSK European Distributor Convention was zeer informatief. Veel dank aan iedereen die zowel meegewerkt heeft aan het organiseren van de dag, als aan de overige events, die spectaculair waren. NSK is altijd heel eerlijk en open, wat verfrissend is voor zo'n grote fabrikant. De locatie was perfect en goed gepland in een aangenaam jaargetijde. Kortom, het hele event is door NSK georganiseerd met oog voor detail."

NSK werkt uitsluitend met geautoriseerde distributeurs en dealers die kennis van de markt combineren met de nodige ervaring en zo voldoen aan de te verwachten standaards. Met deze strategie kan NSK eindgebruikers de garantie bieden dat ze zowel kwaliteitsproducten, als snelle en betrouwbare orderverwerking en uitgebreide technische ondersteuning krijgen.

De volgende Europese Distributeurs Conventie wordt door NSK Europe georganiseerd in 2025. Informatie over locatie en datum volgt te zijner tijd.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers