www.technologieenindustrie.com
Emerson

Nieuw magneetventiel met hoog debiet van Emerson zorgt voor grotere betrouwbaarheid en operationele efficiëntie

Het ASCO™-serie 327C-magneetventiel is een direct werkende uitvoering met een hoog debiet voor superieure prestaties op het gebied van debietregeling en volledige bedrijfszekerheid.

Emerson heeft een nieuw ASCO™-serie 327C direct werkend magneetventiel geïntroduceerd met een grote doorstroom dat een uitstekend debiet/vermogensverhouding biedt in vergelijking met overeenkomstige kleppen. Het ontwerp van de Serie 327C is voorzien van een gebalanceerde klepconstructie die een hoge doorstroom mogelijk maakt bij een minimaal vermogensniveau, waardoor het ideaal is voor gebruik in energiecentrales, raffinaderijen en de chemische industrie
Bij dergelijke faciliteiten kunnen honderden, zelfs duizenden magneetventielen worden geïnstalleerd in hun processen en systemen Zelfs één defecte klep kan kritische gas- en vloeistofstromen verstoren, waardoor de proceskwaliteit wordt beïnvloed en ongeplande stilstand en extra onderhoud kunnen optreden.

De ASCO-serie 327C bevat functies die betrouwbaarheid en duurzaamheid combineren om de operationele efficiëntie te verhogen en de proceszekerheid te verbeteren. De magneetafsluiter is uitgerust met een unieke, tweelaagse dynamische afdichtingstechnologie die zorgt voor lage wrijving en uitstekende weerstand tegen stictie, waardoor een betrouwbare werking van de afsluiter wordt gegarandeerd in omgevingen met temperaturen van –60 tot 90° Celsius. Bovendien is de klep geschikt voor SIL (Safety Integrity Level) 3, wat een hoog niveau van prestatie-integriteit en een zeer laag risico op defecten gedurende de verwachte levensduur van de klep aantoont.

“Faciliteiten zoals energiecentrales en raffinaderijen hebben veeleisende processen voor de levering van gas en vloeistoffen met een hoog debiet en hebben magneetventielen nodig die efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te onderhouden zijn gedurende duizenden bedrijfsuren”, aldus Anne Sophie Kedad, Director Marketing Process and Sustainability bij Emerson. “De ASCO Serie 327C-magneetventielen levert de betrouwbare prestaties die deze faciliteiten nodig hebben, en zorgt voor een betere operationele efficiëntie door onnodige onderhoudsbeurten te minimaliseren en de intervallen tussen proof tests te verlengen.”

De ASCO Serie 327C-magneetventielen zorgen voor een meer gestroomlijnde toeleveringsketen en vereenvoudigen de specificatiecomplexiteit voor industriële gebruikers wereldwijd door één enkele, wereldwijd goedgekeurde oplossing te bieden voor magneetventieltoepassingen met hoog debiet Daarnaast biedt het magneetventiel ook een unieke elektrische testaansluiting om de inbedrijfstellingstijd ter plaatse te minimaliseren en het binnendringen van vocht tijdens de opslag te voorkomen.
Ga voor meer informatie naar https://www.emerson.com/en-us/catalog/solenoid-valves/asco-327c.

Nieuw magneetventiel met hoog debiet van Emerson zorgt voor grotere betrouwbaarheid en operationele efficiëntie

Onderschrift: Het ASCO 327C magneetventiel is een direct werkend ontwerp met hoog debiet voor superieure prestaties op het gebied van debietregeling en volledige bedrijfszekerheid.


Media:

· Contactgegevens: Contactpersonen media Emerson Global

Aanvullende informatie:

• Word lid van de Emerson Exchange 365-community
• Volg Emerson op Twitter FacebookLinkedInYouTube
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers