www.technologieenindustrie.com
Emerson

Emerson introduceert compacte kleppositie-indicator ontworpen voor snelle en eenvoudige inbedrijfstelling

TopWorx DVR-Switchbox is een compacte, hoogwaardige en duurzame klepstandsteller die zorgt voor betrouwbare feedback over de open/gesloten positie van de klep.


Emerson introduceert compacte kleppositie-indicator ontworpen voor snelle en eenvoudige inbedrijfstelling

Vandaag kondigde Emerson de nieuwe TopWorx™ DVR Switchbox aan, een uitbreiding op instapniveau van de DV-serie klepstandindicatoren. . Deze combineert een duurzame kunststof behuizing, compacte afmetingen en een gepatenteerd nokontwerp dat water- en afvalwatersystemen, productielijnen voor voedingsmiddelen en dranken en industriële nutsbedrijven een betrouwbaar instrument voor terugkoppeling van de klepstand biedt.

De TopWorx DVR-Switchbox maakt gebruik van een platte display om eenvoudig af te lezen lokale positiefeedback te geven. Dit zijn essentiële realtime gegevens die technici en procesoperators helpen om de processen op koers te houden Hij is ontworpen voor ruwe omstandigheden en heeft roestvaststalen onderdelen om een betrouwbare, corrosiebestendige klepindicatieoplossing te bieden om de processen bij de klant soepel te laten verlopen.

Duidelijke en zeer betrouwbare feedback over de klepstand helpt fabrieken, platforms en pijpleidingen in de procesindustrie om uiterst efficiënt en veilig te werken zonder extra ruimte in te nemen in de productielijn.

Het nokontwerp van de TopWorx DVR-Switchbox maakt snelle positieconfiguratie mogelijk voor een snellere en eenvoudigere installatie en onderhoud. Voor veel toepassingen in de procesindustrie biedt de TopWorx DVR een compact en veelzijdig ontwerp dat zeer geschikt is voor kleine ruimten.

Daarnaast heeft de behuizing een ultraviolet (UV) F1-classificatie, waardoor de DVR bestand is tegen UV-straling en langdurig betrouwbaar presteert in buitenomstandigheden.

De TopWorx DVR-Switchbox is een nieuwe toevoeging aan Emerson’s TopWorx-portfolio met klepintelligentie en nabijheidsdetectie, en is ontworpen om fabrieken in de procesindustrie te helpen hun activiteiten intelligenter en efficiënter te beheren en te regelen onder de meest veeleisende omstandigheden.

Ga voor meer informatie naar http://emerson.com/en-us/catalog/topworx-dvr.

www.emerson.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers