www.technologieenindustrie.com
BRADY

Nieuwe tools voor nog meer Lockout/Tagout-efficiëntie

Lockout/Tagout wordt in steeds meer sectoren toegepast. Dat is niet verrassend, aangezien deze procedure de veiligheid van werknemers garandeert als ze correct wordt toegepast. Onze nieuwe LOTO-producten zorgen voor meer efficiëntie dankzij hun verbeterde flexibiliteit en gebruiksgemak.

Nieuwe tools voor nog meer Lockout/Tagout-efficiëntie
Het basisprincipe van een Lockout/Tagout-procedure is heel eenvoudig: isoleer machines van hun energietoevoer voor veilige reparaties en onderhoudswerken. Om een machine te isoleren van zijn energietoevoer, worden drukknoppen, hendels, kleppen of handgrepen geblokkeerd met een vergrendelingssysteem. Een onderhoudsmedewerker kan deze systemen vergrendelen met een hangslot, zodat collega's de machine niet per ongeluk opnieuw kunnen inschakelen voordat de onderhoudswerken voltooid zijn.

Verhoogde Lockout/Tagout-efficiëntie
Het aanbrengen van Lockout/Tagout-systemen conform de procedures is belangrijk om de veiligheid van werknemers tijdens reparaties aan machines te kunnen garanderen. Dit kost tijd, maar zorgt voor minder ongevallen, waardoor u tijd en geld bespaart. De nieuwe en innovatieve Lockout/Tagout-oplossingen van Brady, zoals het compacte kabelveiligheidsslot, kunnen snel en gemakkelijk worden aangebracht. Ze verhogen de efficiëntie bij reparaties en onderhoudswerken aan machines.

Nieuwe tools
Het innovatieve, compacte kabelveiligheidsslot combineert een vergrendelingssysteem en hangslot in één handige tool die even gemakkelijk werkt als een fietsslot. De staalkabel met pvc-coating blokkeert de bewegende onderdelen of de energiebron in uitgeschakelde stand en het hangslot voorkomt dat het systeem per ongeluk verwijderd wordt. Het nieuwe, niet-geleidende Safelex™-kabelvergrendelingssysteem werkt op dezelfde manier en is bijzonder efficiënt wanneer meerdere personen aan een machine werken.

Voor het vergrendelen van handwielafsluiters werd een nieuw, transparant vergrendelingssysteem ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat werknemers de positie, kleur of stand van de afsluiter kunnen zien zonder dat ze het vergrendelingssysteem moeten verwijderen.

Snel en veilig
De nieuwe, innovatieve Lockout/Tagout-tools kunnen gemakkelijk worden aangebracht, maken snellere interventies aan machines mogelijk en voldoen bovendien aan de Lockout/Tagout-procedures van bedrijven.

Stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer informatie.
Nieuwe tools voor nog meer Lockout/Tagout-efficiëntie

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers