www.technologieenindustrie.com
Softing Industrial Automation GmbH

ARM 32-bit-extensie makt nieuwe implementatieopties mogelijk voor edgeConnector-producten van Softing Industrial

Door ARM 32-bit-compatibiliteit te integreren in zijn edgeConnector-producten reageert Softing Industrial op de toenemende vraag naar edge-applicaties die gebruik maken van ARM-processoren.

ARM 32-bit-extensie makt nieuwe implementatieopties mogelijk voor edgeConnector-producten van Softing Industrial
ARM 32-bit-compatibiliteit breidt het toepassingsbereik van edgeConnector-producten van Softing Industrial aanzienlijk uit

De vraag van klanten naar compacte apparaten voor edge-applicaties op baiss van ARM-processoren neemt sterk toe. Softing Industrial speelt in op deze trend en heeft met succes ARM-compatibiliteit geïntegreerd in zijn bekende edgeConnector-producten.
 
Voorheen waren edgeConnector-oplossingen alleen beschikbaar voor integratie in grote pc's. Juni vorig jaar werd de integratie van ARM 64-bit succesvol geïmplementeerd. Nu presenteert Softing Industrial de nieuwste versie 3.80 van edgeConnector Siemens, edgeConnector 840D en edgeConnector Modbus, die nu ook ARM 32-bit ondersteuning bieden voor compacte hardware-oplossingen.
 
"De introductie van ARM 32-bit-compatibiliteit in onze edgeConnector-producten markeert een belangrijke stap in onze innovatiestrategie", legt Abel Jimenez, Product Manager bij Softing Industrial, uit. "Deze ontwikkeling opent de mogelijkheid voor onze klanten om onze oplossingen te gebruiken in een breder scala aan apparaten voor edge-toepassingen, zoals WAGO Compact Controller 100, WAGO PFC 200 en open source hardware boards zoals Allwinner A20. We blijven ons inzetten voor het leveren van de meest geavanceerde en flexibele oplossingen voor de behoeften van klanten in een industriële omgeving."
 
De op Docker gebaseerde softwaremodules van de edgeConnector-productfamilie maken toegang tot procesgegevens in SIMATIC S7-, SINUMERIK 840D- en Modbus TCP-controllers mogelijk. Ze zijn snel inzetbaar, draaien op standaard hardware en kunnen eenvoudig centraal worden beheerd. Ze bieden gebruikers een eenvoudige en veilige manier om gegevens uit de productie te integreren in innovatieve en flexibele industriële IoT-oplossingen.
 
Bezoek de productwebsite voor meer informatie en voor technische details over de nieuwe versie 3.80 van edgeConnector met ARM 32-bit ondersteuning.

www.industrial.softing.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers