www.technologieenindustrie.com
Emerson

Emerson's nieuwe compacte, robuuste PC: om de productievloer met de cloud te verbinden

PACSystems™ IPC 2010, vooraf geladen met Movicon-software en PACEdge™ IIoT-platform, levert hoge computerprestaties voor industriële edge-datavisualisatietoepassingen.

Emerson lanceert de nieuwe PACSystems™ IPC 2010 compacte industriële pc. Deze robuuste industriële computer is ontworpen voor een breed scala aan automatiseringstoepassingen voor de productie van machines en discrete onderdelen. De nieuwe oplossing is bedoeld voor productiefaciliteiten en OEM-machinebouwers die een robuuste, compacte, duurzame IPC nodig hebben om hun Industrial Internet of Things (IIoT) en andere digitale transformatie-initiatieven op kosteneffectieve wijze te ondersteunen.

De IPC 2010 pakt dit aan door het PACEdge™ industrial edge platform en elementen van de Movicon.NExT™ SCADA-software vooraf te laden, zodat gebruikers toepassingen snel kunnen uitvoeren met behulp van browsergebaseerde configuratie. Voorzieningen voor regelmatige updates en passief onderhoud van het softwareplatform minimaliseren de inspanning van de gebruiker en optimaliseren de betrouwbaarheid.

Door het draaien van een industriële versie van Linux en de beschikbaarheid van seriële en Ethernet-poorten kan de IPC 2010 in verschillende topologieën worden gebruikt als gateway voor communicatie, maar ook tegelijkertijd of afzonderlijk als apparaat voor edge computing. Gebruikers kunnen de IPC 2010 in talloze rollen gebruiken als flexibele protocolconverter – en voor vele andere computerfuncties. Deze omvatten IIoT, edge computing, OT/IT-convergentie, HMI-visualisatie, SCADA-connectiviteit en digitale transformatie.

Zowel de hardware als de software zijn aanpasbaar, universeel en schaalbaar. Als gevolg hiervan biedt de IPC een gestandaardiseerde en consistente gebruiksvriendelijke en krachtige gebruikerservaring en wordt deze ondersteund door de levenscyclusservices van Emerson. De IPC 2010 heeft een compacte vormfactor, biedt het grootste bedrijfstemperatuurbereik van IPC's met passieve koeling, heeft een laag stroomverbruik van slechts 4 watt en kan dankzij de robuuste behuizing vrijwel overal worden geïnstalleerd.

Omdat er geen jaarlijkse licentiekosten of kosten voor algemene en cybersecurity-updates zijn, biedt de IPC 2010 een voordelige prijs-prestatieverhouding. Aanvullende functies, zoals Movicon Connext© en WebHMI, kunnen op elk gewenst moment worden geactiveerd of toegevoegd.

“Veel klanten die aan digitale transformatie werken, willen klein beginnen en vertrouwen winnen naarmate ze waarde halen uit hun edge-enabled applicaties”, zegt William Paczkowski, productmanager voor IPC 2010 voor Emerson's Discrete Automation afdeling. “De IPC 2010 is speciaal ontworpen als kant-en-klare, betaalbare oplossing, die snel en kosteneffectief kan worden ingezet.”

Emerson werkt er al aan om het IPC 2010-aanbod uit te breiden naar een verscheidenheid aan grotere toepassingen, waaronder lekdetectie, monitoring van persluchttoepassingen, batchsystemen, cloud-enablement-diensten en andere geconfigureerde oplossingen. Deze flexibele industriële technologie zal alle soorten klanten in staat stellen te profiteren van de geavanceerde kenmerken van deze IPC's.

Ga voor meer informatie naar https://www.emerson.com/en-us/catalog/emerson-ipc-2010.

https://www.emerson.com/en-us/news/2024/02-new-pacsystems-ipc-2010-compact-industrial-pc

Emerson's nieuwe compacte, robuuste PC: om de productievloer met de cloud te verbinden
Media:

Aanvullende informatie:

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers