www.technologieenindustrie.com
Parker News

Parker toont interactieve waterstofexpositie op Hydrogen + Fuel Cells EUROPE 2024

Parker Hannifin zal aanwezig zijn op de Hydrogen + Fuel Cells EUROPE 2024-tentoonstelling in HANNOVER MESSE, Duitsland om zijn brede scala aan oplossingen voor de waardeketen van waterstof te presenteren.

Parker toont interactieve waterstofexpositie op Hydrogen + Fuel Cells EUROPE 2024

Tijdens de tentoonstelling voor exposanten van waterstof en brandstofcellen laten specialisten van Parker zien hoe de nieuwste producten de best mogelijke waterstofkwaliteit en lekvrije verbindingen bieden. Demonstraties van Parker vinden plaats bij stand C55 in hal 13, van 22 tot en met 26 april.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterstofceltechnologie worden getoond bij de stand van het bedrijf, waaronder een interactieve waterstofexpositie, de PEACH Gemini PuraSep horizontale gasfilter-coalescer, bevochtigers voor EV's met brandstofcellen en H70-08 HRS-slangen voor waterstoftoepassingen.

Op dinsdag 23 april vanaf 15:45 CET zal Marc van Deth, de Market Development Manager voor filtratie van Parker, in het technische forum van de tentoonstelling een lezing houden over waterstofzuiveringsoplossingen, waaronder de zeer efficiënte gas/water-scheiding voor polymeerelektrolytmembraan (PEM)- en alkalische elektrolysers.

Bij de interactieve waterstofexpositie staat een multitouch-tafel waarop bezoekers een kijkje kunnen nemen in een elektrolysercontainer, de ontdekkingsmarker kunnen gebruiken en zichzelf kunnen uitdagen om de locatie van alle verborgen producten van Parker te vinden. De producten variëren van kleine producten zoals koppelingen, leidingkoppelingen en sensoren tot de meer prominente onderdelen, zoals stikstofgeneratoren, proceskoelers en drogers. Na de identificatie kunnen gebruikers meer te weten komen over de belangrijkste voordelen van de producten en hoe ze kunnen beantwoorden aan waterstofbehoeften. Tijdens de tentoonstelling kunnen bezoekers de producten van Parker op een nieuwe manier ervaren.

Bezoek de evenementenpagina van Parker voor meer informatie door HIER te klikken. Bekijk HIER de oplossingspagina voor meer informatie over het productaanbod van Parker in de waterstofindustrie.

www.parker.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers