www.technologieenindustrie.com
Bosch Security News

Bosch Security: Maak kennis met de DINION 3100i IR-bulletcamera

Ideaal voor buitentoepassingen waarbij een compact maar opvallend afschrikmiddel nodig is.

Bosch Security: Maak kennis met de DINION 3100i IR-bulletcamera

De DINION 3100i IR-camera breidt de 3100i-productfamilie uit betrouwbare beveiliging zonder afbreuk te doen aan videoanalyse of gegevensbeveiliging.

Beveiligingsprojecten voor luchthavens, overheidsgebouwen, scholen of campussen hebben verschillende vereisten die variëren op basis van de te beveiligen locatie en er is geen pasklare oplossing. Door het 3100i-portfolio uit te breiden, kunnen wij u voorzien van een innovatieve en veelzijdige camerareeks om ervoor te zorgen dat elke locatie (inclusief vandalismegevoelige trappen of liften, laad- en loskades, brandtrappen en in- en uitgangen van parkeergarages) in uw ondernemingsproject volgens de hoogste normen beveiligd is zonder dat dit ten koste gaat van het budget. Dat komt omdat alle modellen beschikken over deep learning videoanalyse voor nauwkeurige objectdetectie en gegevensbeveiliging van het hoogste niveau voor vertrouwen en gemoedsrust.

Ingebouwde intelligentie voor betrouwbare detectie
IVA Pro Buildings biedt uitstekende analyses met een hoge nauwkeurigheid bij objectdetectie. Omdat kalibratie ter plaatse niet nodig is, is het eenvoudig te gebruiken en in te zetten.

Gegevensbeveiliging van het hoogste niveau
Ingebouwd Secure Element met Trusted Platform Module (TPM) functionaliteit. Gecertificeerd volgens UL 2900-2-3 niveau 2 en IEC 62443-4-1.

Veelzijdige camerareeks ter ondersteuning van grote beveiligingsprojecten
Flexibiliteit bij het voldoen aan de eisen van de klant (vormfactoren, binnen-/buitenmodellen, meerdere opties voor vaste lenzen / varifocale lenzen).

www.boschsecurity.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers