www.technologieenindustrie.com
Bosch Security News

Bosch Security: IP-hoornluidsprekers en versterkermodule firmware release 2.1

Nieuw in 2.1 zijn de uitgebreidere HTTP(S)-communicatieopties voor ONVIF en WEB-GUI / API.

Bosch Security: IP-hoornluidsprekers en versterkermodule firmware release 2.1

Met genoegen kondigen we een nieuwe firmwareversie aan voor de IP-gebaseerde sireneluidspreker- en versterkermodule. Met deze nieuwe release 2.1 breiden we uit de mogelijkheid om de HTTP(S)-communicatie voor ONVIF en WEB-GUI / API af te handelen met betrekking tot de gebruikte poorten uit.

Tot nu toe verliep de HTTP(S)-communicatie voor ONVIF via een andere poort dan voor de WEB-GUI / API. Met release 2.1 is dit nu veranderd. We hebben de mogelijkheid toegevoegd dezelfde HTTP(S)-communicatiepoort te gebruiken voor zowel ONVIF als WEB-GUI / API, naast verschillende poorten. Beide opties zijn configureerbaar, de gebruiker kan dus, afhankelijk van het project, kiezen welke men wil gebruiken.

Bestaande IP-luidspreker- en versterkermodules kunnen worden bijgewerkt naar de nieuwe Firmware 2.1.Een complete systeemoplossing van Bosch
Bosch is een bewezen wereldleider op het gebied van IP-gebaseerde beveiligingscamera's, video analytics en professionele luidsprekers, die stuk voor stuk een gunstige combinatie bieden van innovatie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor een scala aan toepassingen. Een geïntegreerde beveiligingssysteemoplossing bestaande uit Bosch IP-gebaseerde hoornluidsprekers met Bosch IP-gebaseerde camera's kan daarom het gemak van één leverancier bieden met een ongeëvenaard niveau van gesynchroniseerde audiovisuele prestaties.

www.boschsecurity.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers