www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon Netbiter EC360W introduceert vernieuwde Argos cloud interface en nieuwe mobiele app

HMS Networks introduceert belangrijke updates voor de Netbiter oplossing voor beheer op afstand van veldapparatuur. De nieuwe Netbiter EC360W gateway wordt nu geleverd met een volledig vernieuwde grafische gebruikersinterface voor Netbiter Argos Cloud die zorgt voor verbeterde gebruiksvriendelijkheid.

  www.hms-networks.com
Ewon Netbiter EC360W introduceert vernieuwde Argos cloud interface en nieuwe mobiele app
 
De nieuwe Ewon Netbiter EC360W is een alles-in-één gateway voor wereldwijde toepassing. Dit nieuwe model bevat een diversity-antenne, dat het robuuster maakt en een betere connectiviteit in ruwe omgevingen garandeert. 
 
Daarnaast zal de introductie van de Netbiter Argos app de manier waarop serviceteams meldingen beheren ingrijpend veranderen. Met pushmeldingen die via de app kunnen worden verzonden en bevestigd, kunnen serviceteams deze meldingen nu optimaal benutten.
 
Hoe werkt het
De Ewon Netbiter EC360W verbindt veldapparatuur met de Argos cloud via Cellular 4G of Ethernet, waardoor naadloze data-uitwisseling mogelijk is. De dual band antenne opstelling van het apparaat zorgt voor betrouwbare communicatie, ook onder de meest uitdagende omstandigheden. Het cloud platform presenteert data zowel via het web, als via de nieuwe Argos mobiele app. Met de nieuwe Argos mobiele app kunnen gebruikers meldingen ontvangen en beheren. Ze kunnen bovendien sneller en efficiënter reageren op alarmen, waardoor de controlemogelijkheden en het reactievermogen van dit beheersysteem worden verbeterd.

Beheer op afstand van een breed scala aan apparatuur
Met de Netbiter EC360W gateway en de Netbiter Argos cloud kunnen gebruikers profiteren van een compleet inzicht in de prestaties en status van hun apparatuur. De oplossing maakt beheer op afstand mogelijk van een brede range veldapparatuur, verspreid over de hele wereld: stroomgeneratoren, luchtcompressoren, koelmachines en meer. Het is uitermate geschikt om daarmee de continue prestaties en het onderhoud van kritieke apparatuur te kunnen garanderen, zelfs op afgelegen locaties.

Op maat gemaakt voor verhuurbedrijven
De Netbiter Argos oplossing is zeer geschikt voor verhuurbedrijven die verschillende bedrijfsmiddelen voor energieopwekking beheren en bewaken. Met deze kant-en-klare end-to-end oplossing kunnen deze bedrijven effectief meerdere machineparken op tal van locaties traceren en onderhouden. Netbiter Argos is ideaal voor bedrijven met apparatuur die continu toezicht vereist. Het garandeert maximale operationele efficiëntie en up-time. Daarnaast is het een schaalbare, toekomstbestendige oplossing die zodanig is ontworpen dat er naadloos mee kan worden ingespeeld op groeiende machineparken.

Concurrentievoordeel vergroten
James Kime, Netbiter Argos Product Manager bij HMS Networks, benadrukt het concurrentievoordeel voor gebruikers: "Netbiter Argos is de oplossing waarmee u uw verhuurvloot kunt uitbreiden en uw klanten die extra toegevoegde service kunt bieden die de markt nodig heeft om concurrerend te blijven".

Voor meer informatie: www.netbiter.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers