www.technologieenindustrie.com
Deceuninck News

Elegant ThermoFibra deuren: de definitie van energie-efficiënt wonen

Deceuninck biedt een ruim assortiment deurprofielen aan, die inspelen op verschillende behoeften en voorkeuren, waaronder landelijke, moderne en specifieke afmetingen, die een mooie, stijlvolle, duurzame en veilige voordeur garanderen.

  www.deceuninck.be
Elegant ThermoFibra deuren: de definitie van energie-efficiënt wonen

De Elegant ThermoFibra deuren bieden bovendien excellente thermische isolatie met een aanzienlijke daling in gewicht dankzij haar innovatieve technologieën. Het resultaat is een voordeur op maat die perfect en efficiënt aansluit bij de woning.

PVC-voordeuren: efficiënt en kwaliteitsvol
Voordeuren in PVC hebben uitstekende isolerende eigenschappen, waardoor ze zeer energie-efficiënt zijn. Ze helpen om de warmte binnen te houden tijdens de winter en het huis koel te houden in de zomer. Bovendien hebben ze weinig onderhoud nodig, zijn ze bestand tegen weer en wind en hebben ze een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. ​

Hoogwaardige deuren met uitzonderlijke isolatiewaarden
De Elegant-deuren van Deceuninck gaan zelfs nog een stapje verder. Ze beschikken over de innovatieve ThermoFibra-technologie, waarbij de vleugel (85 mm) niet met staal wordt versterkt, maar met glasvezels. Hierdoor worden koudebruggen vermeden en behalen de deuren nóg betere isolatiewaarden. Het resultaat is een superieure thermische en akoestische isolatie. In combinatie met de Forthex met staaldraad versterkte kaders – 76 mm - hebben de Elegant ThermoFibra deuren uitstekende thermische prestaties met Uf -waarden vanaf 0,99 W/m²K. ​


Elegant ThermoFibra deuren: de definitie van energie-efficiënt wonen

Licht in gewicht, tijdbesparend en ergonomisch
De deurprofielen bieden niet alle technische voordelen, ook op ergonomisch vlak hebben ze tal van pluspunten. Zo bestaat de vleugel uit één profiel. De installateur hoeft geen versterking meer te voorzien, die bijkomend in de vleugel geschroefd moet worden. Dit betekent minder stock en geeft tijdswinst. Bovendien is de Forthex-versterking 30% lichter en makkelijker te verwerken, wat dan weer goed is voor het fysieke comfort van de raamfabrikant en installateur. Dankzij deze zeer stabiele deurvleugel met glasvezel en inventieve, interne kamerstructuur wordt ook de na-service tot een minimum herleid.


Elegant ThermoFibra deuren: de definitie van energie-efficiënt wonen

Duurzaam en gecertificeerd
Deceuninck gebruikt steeds meer gerecycleerd materiaal. Zo bestaat de kern van een deurprofiel – de Forthex versterking - uit gerecycleerd pvc-schuim, de laag errond is gerecycleerd pvc. Naast dit groene karakter, bezit de Elegant ThermoFibra ook de nodige kwaliteitscertificaten waaronder ATG, KIWA SSK1001 en SSK1002 waardoor het product bouwtechnisch goedgekeurd is om te gebruiken, te produceren en te installeren.

Moderne veilige deur op maat
De strakke, rechtlijnige profielen van de Elegant-deuren zorgen voor een minimalistisch ontwerp waardoor ze passen in alle bouwstijlen. Dankzij hun inbraakwerendheidsklasse RC2 zijn ze bovendien uiterst veilig en maken inbrekers geen schijn van kans. De eindgebruiker kan kiezen uit 57 foliekleuren of 16 Decoroc kleurencoatings om zijn persoonlijke stijl te laten weerspiegelen.


Elegant ThermoFibra deuren: de definitie van energie-efficiënt wonen

Elegant ThermoFibra in een notendop:

1. Superieure thermische en akoestische isolatie
2. ThermoFibra en Forthex-technologie voor uitstekende isolatiewaarden

  • Uf-waarden vanaf 0,92W/m²K
  • Glasvezelversterkt

3. Weersbestendig, onderhoudsarm en duurzaam
4. Licht in gewicht
5. Bouwdiepte kader

  • 76mm - Standaard kader specifiek voor België
  • 115mm - Standaard kader specifiek voor Nederland

6. Bouwdiepte vleugel – 85mm ​
7. ATG gecertifieerd
8. KIWA SSK1001 en SSK1002 gecertifieerd voor gegarandeerde kwaliteit doorheen productieproces

  • Garantie voor fabricatie en plaatsing
  • Het SSK 1001 (pvc) certificaat is bedoeld voor raamconstructeurs
  • Het SSK 1002 (pvc) certificaat voor plaatsingsbedrijven.

www.deceuninck.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers