www.technologieenindustrie.com
BRADY

Duurzame identificatieoplossing

MetalPhoto® geanodiseerd aluminium is een bijzonder duurzame identificatieoplossing. Het hoogwaardige materiaal behoudt zijn uitzicht en functionaliteit gedurende meer dan 30 jaar in veeleisende omstandigheden, en is daardoor uitstekend geschikt voor de tracering van eigendommen.

Duurzame identificatieoplossing
Bijzonder duurzaam
De MetalPhoto®-identificatieoplossingen van geanodiseerd aluminium zijn geschikt voor betrouwbare eigendomsidentificatie in veeleisende omstandigheden. Deze bijzonder duurzame, aanpasbare tags en labels zijn gemaakt van metalen deeltjes die worden afgedicht door een anodische laag. In combinatie met een aluminium basis zijn ze uitstekend bestand tegen wrijving, chemicaliën, solventen, blootstelling aan uv-licht en temperaturen tot 343 °C. MetalPhoto® werd speciaal ontwikkeld voor buitengebruik en heeft een levensduur van meer dan 30 jaar. Het materiaal kan worden bedrukt met afbeeldingen in hoge resolutie met een hoog contrast, en is daardoor een toonaangevende oplossing voor de tracering van eigendommen.

Perfect aanpasbaar

MetalPhoto® is een identificatieoplossing, zwart-op-zilver, die perfect aanpasbaar is. Het duurzame materiaal kan bedrukt worden met tekst en cijfers, barcodes, 2D-codes of bedrijfslogo's. MetalPhoto is verkrijgbaar als tags of zelfklevende labels in verschillende afmetingen en diktes.

Belangrijkste toepassingen
MetalPhoto-identificatieoplossingen van geanodiseerd aluminium worden vooral gebruikt voor producten en apparatuur in veeleisende omstandigheden. De lucht- en ruimtevaartindustrie, defensie, openbaar vervoer en chemische, olie- en gasbedrijven kunnen MetalPhoto gebruiken voor de identificatie van instrumentenpanelen, onderhoudsschema's, apparatuur en eigendommen met UID-barcodelabels, naamplaatjes of barcodes.

Het MetalPhoto-identificatiemateriaal van geanodiseerd aluminium voldoet aan een groot aantal commerciële, militaire en overheidsnormen en -specificaties, en is ontwikkeld voor de identificatie van eigendommen in veeleisende omstandigheden. Contacteer Brady via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor een staal of productfiche.
Duurzame identificatieoplossing
Duurzame identificatieoplossing

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers