www.technologieenindustrie.com
BRADY

Schaduwborden optimaliseren de conformiteit met Lockout/Tagout

Een correct toegepast Lockout/Tagout-programma voorkomt ongevallen tijdens werkzaamheden aan machines door de energietoevoer naar machines te onderbreken. Lockout/Tagout-schaduwborden vereenvoudigen het beschikbaar stellen van vergrendelingssystemen en hangsloten, en de communicatie van procedures, werkvergunningen, onderhoudsprojecten en energieonderbrekingen

Schaduwborden optimaliseren de conformiteit met Lockout/Tagout
Lean Lockout/Tagout
Specifieke Lockout/Tagout-schaduwborden zorgen ervoor dat werknemers veel sneller de juiste materialen vinden. Zelfs wanneer een gereedschap in gebruik is, tonen schaduwborden aan de hand van een gekleurde schaduw waar elk stuk gereedschap wordt bewaard. De op maat gemaakte schaduwborden van Brady zijn overzichtelijke, opvallende gereedschapsborden die een efficiëntere Lockout/Tagout mogelijk maken, in overeenstemming met de principes van lean manufacturing. Lockout/Tagout-systemen, hangsloten en documenten zijn duidelijk zichtbaar en gemakkelijk toegankelijk voor werknemers en communiceren werkvergunningen, onderhoudsprojecten of Lockout/Tagout-onderbrekingen.

Probleemloos aanpasbaar
Schaduwborden of gereedschapsborden brengen vaak veel werk met zich mee. De schaduwborden van Brady worden op maat gemaakt zodat gebruikers precies kunnen bestellen wat ze nodig hebben. Ze hoeven geen extra gaten meer te boren of schaduwen voor gereedschappen aan te brengen. Bespreek met Brady welke vergrendelingssystemen en hoeveel documenthouders op het bord moeten komen, hoe groot het schrijfgedeelte moet zijn en welke materialen moeten worden gebruikt. Brady zal vervolgens een concept van een schaduwbord ter goedkeuring doorsturen.

Verminder ongevallen
Specifieke Lockout/Tagout-schaduwborden verhogen de efficiëntie van een Lockout/Tagout-programma bedoeld om het aantal ongevallen tijdens werkzaamheden aan machines te beperken. Doordat vergrendelingssystemen en hangsloten zichtbaar en direct toegankelijk zijn, zullen werknemers sneller de vergrendelingsprocedures volgen en worden ongevallen op de werkplek voorkomen.

Door het gebruik van Lockout/Tagout te optimaliseren, vergroot de veiligheid tijdens werkzaamheden aan machines en verhoogt de productiviteit doordat het aantal ongevallen op de werkplek daalt. Contacteer Brady via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor een productfiche van de Lockout/Tagout-schaduwborden.
Schaduwborden optimaliseren de conformiteit met Lockout/Tagout

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers