www.technologieenindustrie.com
Softing Industrial Automation GmbH

Kleinste PROFIBUS master interface voor mobiele toepassingen

Softing introduceert de PBpro USB, 's werelds kleinste PROFIBUS master interface voor pc's. Hij is dermate compact dat hij gemakkelijk past in een PROFIBUS connectorbehuizing.

Kleinste PROFIBUS master interface voor mobiele toepassingen
Bijschrift: PBpro USB - 's werelds kleinste PROFIBUS master interface voor pc's.

De PBpro USB heeft de afmetingen van een luciferdoosje en kan gemakkelijk in elke laptoptas worden opgeborgen - een handige assistent dus voor mobiel gebruik.

De snelle pc-verbinding via high-speed USB maakt de PBpro de ideale interface voor een breed scala van taken, variërend van netwerkconfiguratie en apparaat parametrering tot fabrieksonderhoud en productie data-acquisitie. De interface is direct verbonden met een apparaat van het PROFIBUS doelsysteem, waardoor circuit geïnduceerde reflecties van het veldbussignaal vermeden worden.

Het apparaat is ook softwarematig goed voorzien. Het geleverde product omvat Windows drivers voor XP naar Windows 10, diverse programmeringvoorbeelden, een communicatie DTM voor FDT toepassingen en een PROFIBUS configurator met inbedrijfstellingfunctionaliteit.

PBpro USB is compatibel met het beproefde PROFIusb en kan direct worden toegepast in een scala van commercieel beschikbare toepassingen. Een snelle en eenvoudige integratie van OPC Client applicaties is mogelijk via een optionele PROFIBUS OPC server.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers