www.technologieenindustrie.com
3M Gas & Flame Detection

De batterij van de PS200 gaat nu langer mee

Renfrew, Scotland, UK- Tyco Gas & Flame Detection is verheugd te kunnen melden dat de draagbare PS200 gasdetector nu in optie verkrijgbaar is met een nieuwe katalytische parelsensor die ervoor zorgt dat de batterij tot 80 uur langer meegaat in verspreidingsmodus en 20 uur in pompmodus.

De batterij van de PS200 gaat nu langer mee
Dit lichte maar ook duurzame instrument is ideaal voor bescherming bij werkzaamheden in warme omstandigheden of in besloten ruimtes. De PS200 bewaakt en toont tot 4 gevaarlijke gasvoorwaarden tegelijkertijd en detecteert daarbij alle mogelijke combinaties van methaan, zuurstof, koolstofmonoxide, waterstofsulfide en een groot aantal ontvlambare gassen.

De interface voor de operator en de kalibratie zijn intuïtief en eenvoudig te bedienen dankzij de eenvoudige toetsfuncties. Tijdens de normale werking worden op het grote LCD-scherm de levensduur van de batterij en de gasconcentraties in werkelijke tijd weergegeven maar wanneer er zich een gevaarlijke situatie voordoet, worden de gebruikers daarop gewezen door middel van drie alarmfuncties: trilling, rode knipperende LED's en een hoorbare buzzer. Om voor een zo groot mogelijke persoonlijke veiligheid te zorgen, is de PS200 ook voorzien van een optionele positie/bewegingssensor die een alarm in werking zet wanneer het instrument niet binnen een vooraf bepaalde tijd wordt bewogen. Andere functies omvatten een optionele, ingebouwde bemonsteringspomp voor de toegang in besloten ruimtes, een scherm met handmatige achtergrondverlichting voor werken in slecht verlichte omstandigheden, een aanpasbare gebruikersidentificatiecode, de weergave van de volgende ijkingsdatum en een standaard datalog dat gedownload kan worden via een USB-verbinding met een computer. De verkrijgbare accessoires omvatten een Auto Bump and Calibration Station, een multilader voor 5 instrumenten en diverse gekleurde laarzen en hoezen. Bezoek voor meer informatie onze website www.TycoGFD.com.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers