www.technologieenindustrie.com
BRADY

Nieuwe leidingmerkers voor elke omgeving

Het beste leidingmerkermateriaal vinden voor al uw vestigingen wereldwijd kan heel tijdrovend zijn. Brady biedt Indoor, Outdoor en Outdoor+ leidingmerkers aan in alle kleuren voor de identificatie van leidingen in elk bedrijf wereldwijd.

Nieuwe leidingmerkers voor elke omgeving
Minder ongevallen, meer efficiëntie
Duidelijk zichtbare en leesbare leidingmerkers die de leidinginhoud en stroomrichting aanduiden, leiden tot meer efficiëntie bij onderhoudswerkzaamheden. Onderhoudsteams zien onmiddellijk welke leidingen onderhoud nodig hebben en welke afsluiters afgesloten moeten worden. Leidingmerkers zorgen niet alleen voor meer efficiëntie maar helpen ook om ongevallen te voorkomen door werknemers, externe partners en eerstehulpdiensten te waarschuwen voor gevaarlijke leidinginhoud.

Leidingmerkers voor elke omgeving
Leidingmerkers verminderen niet alleen het aantal ongevallen op de werkplek maar zorgen ook voor meer efficiëntie op voorwaarde dat ze goed bevestigd zijn en leesbaar blijven. Op basis van testen in onze eigen laboratoria, volgens gestandaardiseerde testmethoden, ontwikkelde Brady Indoor, Outdoor en Outdoor+ leidingmerkers met een maximale duurzaamheid en betrouwbaarheid voor verschillende toepassingen. Wij bieden een ruim assortiment leidingmerkers aan voor de duurzame identificatie van leidingen binnen en buiten, van weinig veeleisende omgevingen tot installaties in de woestijn of op offshoreplatformen.

Voldoet aan alle normen
De Indoor, Outdoor en Outdoor+ leidingmerkers van Brady zijn in alle kleurencombinaties verkrijgbaar en kunnen aan elke lokale regelgeving, industrie- of bedrijfsnorm beantwoorden. Klanten kunnen het kwaliteitsniveau en de kleuren van de leidingmerker kiezen, bepalen welke boodschappen en symbolen op de leidingmerker moeten worden geprint en de gewenste uitvoering (met of zonder kleefstof) kiezen. Dankzij deze opties kan de identificatie van leidingen afgestemd worden op de behoeften van elk bedrijf, overal ter wereld.

Test onze duurzame leidingmerkers en vraag een gratis stalenpakket aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers