www.technologieenindustrie.com
BRADY

Het duurzaamste zilveren identificatielabel voor buitengebruik

Brady's kwalitatieve identificatielabel B-8591 is nu ook verkrijgbaar met een zilveren coating. Net zoals het wit gecoate label is het bestand tegen uv-licht, weersomstandigheden, vloeistoffen en wrijving. Beide versies zijn de duurzaamste identificatielabels voor buitengebruik op de markt tot nu toe. Ze zorgen ervoor dat apparatuur, voertuigen, componenten en installaties tot 12 jaar lang geïdentificeerd blijven. In een latere fase zullen de coatings in nog meer kleuren beschikbaar zijn.

Het duurzaamste zilveren identificatielabel voor buitengebruik
Geen overlaminaat
Vele identificatieoplossingen voor buitengebruik vervagen, krimpen, barsten of vallen af na enkele jaren, waardoor ze onleesbaar worden en hun nut verliezen. Brady's halogeenvrije en bijzonder duurzame identificatielabel voor buitengebruik blijft tot 12 jaar kleven en duidelijk leesbaar in extreme buitenomstandigheden, zoals blijkt uit de testresultaten van versnelde verouderingstests volgens ASTM G155, cyclus 1. Het label is uitermate weersbestendig en heeft geen overlaminaat nodig om zijn print te beschermen.

Een duidelijke en duurzame identificatie verbetert het efficiënte gebruik van apparatuur, componenten, voertuigen, gereedschappen en installaties, en moet niet vaak vervangen worden.

Buitentoepassingen
Het duurzaamste identificatielabel voor buitengebruik is beschikbaar met een zwarte print op een witte of zilveren achtergrond. Het is de ideale oplossing om zonnepanelen, voertuigen, apparatuur, installaties en zichtbare kabels te identificeren en te voorzien van barcodes. Andere toepassingsmogelijkheden zijn identificatie op richtingsborden, verkoopautomaten, airconditioningunits op daken, buitendeuren en -trappen.

In sectoren met buitenactiviteiten of -producten, zoals de telecom, de bouw- of elektrische sector, verhoogt het label de efficiëntie dankzij een duidelijke identificatie en communicatie.

Gemakkelijk te creëren en aan te brengen
Het robuustste identificatielabel voor buitengebruik met zilveren coating kan ter plaatse geprint worden met de BBP11, BBP12 of BP PR+ Labelprinter van Brady. Bij gebruik in combinatie met labelingsoftware, worden er verschillende barcode- en serialisatieopties beschikbaar. Aangezien het label zelfklevend is en geen overlaminaat nodig heeft, is het makkelijk te printen en aan te brengen. Het robuustste weersbestendige label voor buitengebruik, B-8591, behoort tot de Brady WorkHorse™ Series.

Stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om de testresultaten of een staal te ontvangen.
Het duurzaamste zilveren identificatielabel voor buitengebruik

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers