www.technologieenindustrie.com
Advantech

Advantech lanceert een high performance compacte en fanloze IPC met Intel® 6e/7e generation Core™ i socket type platform

Advantech (2395.TW), een toonaangevende wereldwijde leverancier van intelligente systemen en platformoplossingen in uiteenlopende verticale markten, lanceert de MIC-7700, een high performance compacte, fanloze IPC met de nieuwste Intel® Core™ i-socket type CPU. De MIC-7700 biedt zeer flexibele uitbreidingsmogelijkheden en uitstekende rekenkracht door de Intel® 6e/7e generatie Core™ i-socket type processor, een DDR4 geheugen, optionele I/O modules en de unieke Advantech i-module producten. Met elkaar kunnen deze IPC componenten applicaties realiseren op het gebied van fabriek- en machineautomatisering, die een breed scala van uitbreidingsmogelijkheden en een hoge mate van kosteneffectiviteit vereisen. De compacte afmetingen en het robuuste ontwerp van de MIC-7700 maken deze bestand tegen ruwe industriële omgevingen, zodat stabiliteit en duurzaamheid gegarandeerd zijn.

Advantech lanceert een high performance compacte en fanloze IPC met Intel® 6e/7e generation Core™ i socket type platform
Betrouwbaar high performance platform met fanloos ontwerp

MIC-7700 is een fanloos systeem dat is uitgerust met de nieuwste Intel® 6e/7e generatie Core™ i-socket type processor. Deze unieke combinatie van socket-CPU en fanloos ontwerp levert niet alleen zeer krachtige rekenmogelijkheden, maar heeft ook geen last van stofophoping, hetgeen de betrouwbaarheid van het product aanzienlijk verbetert en de onderhoudskosten verlaagt. Een ander voordeel van het fanloze ontwerp is dat het geruisloos is, wat betekent dat de MIC-7700 kan worden gebruikt in geluidsgevoelige toepassingen die wel hoge prestaties vereisen. De MIC-7700 ondersteunt Microsoft Windows 7/10, Linux OS en Advantech's SUSIAccess remote management software voor eenvoudig beheer en systeembeveiliging.

High Performance-to-Cost oplossing met krachtige I/O-flexibiliteit

De MIC-7700 ondersteunt 2x GbE LAN, 8x USB3.0 poorten, 6x seriële poorten, drievoudige displays en diverse optionele modules, zoals 2 LAN's, isolatie COM en 32-bits GPIO modules. De krachtige I/O functies voldoen voor de meeste fabrieksautomatiseringsapplicaties. Daarnaast geven 7 typen unieke Advantech i-module producten de MIC-7700 nog krachtiger uitbreidingsmogelijkheden via de PCIe/PCI slots, waaronder 2x 2.5 ‘hot-swappable’ HDD trays ter ondersteuning van add-on kaarten van klanten en massale opslagbehoeften. De klant kan deze modules, accessoires en eigen add-on oplossingen snel en veilig assembleren door het innovatieve mechanische ontwerp van de MIC-7700. Deze flexibele capaciteitsoplossing vermindert de assemblagetijd op de productielijn van de klant, bespaart onderhoudskosten in het veld en verhoogt RMA efficiency, waardoor klanten in staat zijn om een enkel IPC platform te gebruiken voor meerdere en gevarieerde toepassingen. Bovendien helpen de kortere leadtimes van Advantech's configure-to-order service (CTOS) klanten hun time-to-market te verkorten met een kosteneffectieve oplossing.

Robuust industrieel ontwerp gericht op de IIoT markt

MIC-7700 is een compact, fanloos, industrieel systeem dat een breed scala aan voedingingangen ondersteunt en bedrijfstemperaturen aan kan van -10 tot 50°C. Het robuuste chassisontwerp en de gegoten aluminium heatsink leveren trilling- en schokbescherming, naast een passieve thermische oplossing die voor een stille werking zorgt. Alle elektronische componenten zijn ontworpen voor de industriële automatiseringsmarkt en voor 24/7 operatie in ruwe omgevingen. Ze voldoen aan de certificeringnormen voor milieubescherming, EMI/ESD tolerantie en spanningspieken (2 kV). Dit high performance platform met krachtige I/O en meerdere displays biedt een aantrekkelijke oplossing voor een verscheidenheid aan IIoT applicaties.

Belangrijkste kenmerken

• Intel® 6e/7e generatie Core™ i socket type platform
• 2 x GbE LAN, 8 x USB 3.0 en 6 x COM poorten
• Compatibel met Advantech's unieke expansie i-modules
• Ondersteunt 2 LAN's, isolatie COM's, 32-bits GPIO modules
• 9 ~ 36 V DC ingangsspanning
• Breed bedrijfstemperatuurbereik: -10 tot 50°C.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers