www.technologieenindustrie.com
Advantech

Advantech breidt Europe Service Center uit om regionale groei te ondersteunen

De wereldleider in industriële en embedded computing oplossingen heeft zijn Europe Service Center in Eindhoven uitgebreid

Advantech breidt Europe Service Center uit om regionale groei te ondersteunen
Dankzij voortdurende groei in de Europese markt besloot Advantech in 2017 zijn productie-, logistiek- en kantoorfaciliteiten uit te breiden. Ze worden in januari 2018 geopend. Het hightechgebouw voor bijna 150 werknemers zal ook fungeren als een demosite waar de nieuwste IoT- en Industry 4.0-toepassingen van Advantech worden getoond.

De aankondiging volgt op de opening van Advantech’s nieuwe kantoor in Zweden, het 12de in Europa, en binnenkort gevolgd door nummer 13 in Barcelona.

Alle moderne plaatselijke kantoren van Advantech ondersteunen de ambitieuze groeiplannen van het bedrijf in de komende jaren, waarbij een jaaromzet van EUR 350 miljoen in 2025 het doel is. Advantech Europe vertegenwoordigt momenteel bijna 15% van de wereldwijde werkzaamheden.

Door de uitbreiding van het Advantech Europe Service Center (AESC) worden magazijn- en kantoorruimte twee keer zo groot en krijgen de montageservices (CTOS) een bijna drie keer zo grote productiecapaciteit. Als Europees hoofdkwartier huisvest Advantech Eindhoven ook de meeste werknemers en backofficemedewerkers voor de Europese organisatie.

Het gebouw krijgt de nieuwste innovaties met Advantech-technologie: van hightech-gebouwautomatisering zoals temperatuur- en lichtregeling in vergaderruimtes en de receptie, een controlesysteem voor energie en voorzieningen, intelligente iSurveillance en een iLunch-cateringservice voor werknemers en gasten. Op het operationele vlak stroomlijnen we de productie met proces- en machineautomatisering en intelligente verbeteringen aan ons fabricagesysteem (iCTOS MES): van uitrusting tot voorconfiguratie, montage, integratie en kwaliteitscontrole.

Als bezoekende klant kunt u zelf zien hoe realtime controle van KPI‘s vanuit de regelkamer van Advantech ertoe bijdraagt verbeteringscycli te versnellen en flexibelere productie te ondersteunen om aan veranderende behoeften te voldoen.

“Naarmate de wereld een vierde industriële revolutie meemaakt, gaat elke traditionele verticale sector IoT-technologieën gebruiken en worden zaken met elkaar verbonden. Dankzij big data en AI wordt de wereld intelligenter en slimmer. Advantech wil vooropgaan bij deze overgang naar een nieuw AIOT-tijdperk”, aldus Jeff Shih, VP van Advantech Global Services in AESC.

“Deze ambitieuze uitbreiding van het Eindhoven Service Center draagt eraan bij ons doel van een jaarlijkse omzet van EUR 350 miljoen in 2025 te verwezenlijken. Bovenal is het nieuwe Intelligent Building System en Intelligent Factory System dat we hier invoeren, een fascinerende demonstratie voor onze klanten van de waarde van onze uitgebreide reeks slimme technologieën.”

De officiële opening van het Advantech Europe Service Center is op 24 januari 2018.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers