www.technologieenindustrie.com
Advantech

Advantech op plaats 47 van wereldwijde top 100 voor innovatie op het Industrial Internet of Things (IIoT)

Advantech, een wereldwijde leider van industriële IoT-producten en diensten, is verheugd deel uit te maken van de wereldwijde Top 20 voor innovatie op het Industrial Internet of Things in de IoT ONE Index: Top 100 IIoT Companies – Geographical Distribution.

Advantech op plaats 47 van wereldwijde top 100 voor innovatie op het Industrial Internet of Things (IIoT)
IoT ONE is een online bron voor gestructureerde informatie over het Industrial Internet of Things. Het platform voorziet gebruikers van transparante en uitgebreide informatie over IoT-aanbieders, oplossingen en technologieën, teneinde kopers in staat te stellen snel de beste oplossing op de markt te vinden. Het bedrijf organiseert offline congressen en handelsmissies en stelt managementrapporten samen om senior management en beleidsmakers op het gebied van IoT-technologie te informeren. Elk kwartaal beoordeelt IoT ONE 1.600 industriële IoT-bedrijven en selecteert de 100 bedrijven met de grootste impact op drie terreinen: merkinvloed op markten, technologische innovatie en ecosystemen.

Voor het 1e kwartaal van 2017 staat Advantech, een toonaangevende IIoT Group, op een respectabele 47e plaats in deze Top100-lijst. Daarnaast heeft Advantech in de categorie Innovatie rangnummer 20! Dit weerspiegelt op vele manieren de visies van het bedrijf, dat actief wil zijn in de voorhoede van trends in de industriële automatisering wereldwijd, met IoT misschien wel als één van de meest geavanceerde technologische ontwikkelingen die we momenteel meemaken.

Uiteraard is deze erkenning het resultaat van een indrukwekkende inspanning die al in 2010 startte toen het Taiwanese bedrijf de 'Enabling an Intelligent Planet’ als hun bedrijfsvisie omarmde en de daarop volgende jaren tal van Smart City en IoT oplossingen presenteerde. Inmiddels biedt Advantech een breed scala aan oplossingen voor smart factory, smart transport, energie & milieu applicaties en een reeks high-tech producten en diensten voor Industrial IoT. Het bedrijf stelt haar klanten wereldwijd in staat om het Industry 4.0 tijdperk te betreden met IoT SRP (Solution Ready Platforms) op het gebied van industriële automatisering, communicatie, monitoring, traceerbaarheid en energiebeheer.

Tineke Bergen, IIoT Marketing Manager Europe bij Advantech Europe, benadrukt: »Er is een groot verschil tussen het opeisen van een positie en het daadwerkelijk verdienen ervan. Deze beoordeling en de score van Advantech binnen de Top 100 van IIoT-bedrijven tonen wereldwijd aan dat onze inspanningen vruchtbaar zijn en dat Advantech inmiddels beschouwd wordt als een wereldwijde leider voor innovatie op het Industrial Internet of Things (IIoT).»

Bron ranking: https://www.iotone.com/guide/iot-one-index-top-100-iiot-companies-geographical-distribution/g657?utm_content=buffer3679f&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers