www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

eWON® Talk2M nu ISECOM STAR gecertificeerd

HMS Industrial Networks maakt bekend dat hun remote connectiviteitsoplossing eWON Talk2M nu ISECOM STAR gecertificeerd is.

eWON® Talk2M nu ISECOM STAR gecertificeerd
De eWON Talk2M afstandsbediening is een belangrijk onderdeel van de eWON remote oplossingen van HMS Industrial Networks. Talk2M biedt gebruikers een veilige verbinding met industriële apparatuur via eWON industriële routers. Daarom wordt Talk2M regelmatig getest door onafhankelijke bedrijven zodat een hoog veiligheidsniveau kan worden gehandhaafd binnen de huidige snel evoluerende technologieomgeving.

HMS deelt mee dat Talk2M ISECOM STAR is gecertificeerd na te zijn geëvalueerd door het bedrijf admeritia GmbH, een leverancier-onafhankelijk Duits cybersecurity bedrijf dat is gespecialiseerd in IT Security assessment (ethische hacking) en KPI-gebaseerde beveiligingsmeting. De evaluatie is uitgevoerd via een OSSTMM 3.0 en OWASP auditproces, inclusief penetratietests van Talk2M gericht op de cloud-gebaseerde infrastructuur.

eWON’s Security Manager Geoffrey Gobert vertelt: "De assesment is uitgevoerd door middel van een aantal tests vanuit het perspectief van een kwaadaardig persoon en bood ons een momentopname van de algemene beveiligingsmentaliteit van de eWON Talk2M remote connectiviteitsservice. We zijn zeer verheugd dat we de ISECOM STAR-beveiligingscertificering met succes hebben doorstaan en zijn erop gefocust om op regelmatige basis door te gaan met beveiligingsbeoordelingen, zodat we onze klanten veilige connectiviteit kunnen garanderen. We streven er permanent naar om elk technisch risico te identificeren dat kan uitgroeien tot een bedrijfsrisico."

Lees meer op www.ewon.biz.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers