www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

eWON Flexy 205 - De IIoT gateway voor machinebouwers

HMS Industrial Networks introduceert zijn geavanceerde IIoT gateway en remote access router, de eWON Flexy205.

eWON Flexy 205 - De IIoT gateway voor machinebouwers
De eWON Flexy 205 is een veelzijdige Industrial Internet of Things (IIoT) gateway en remote access router, speciaal ontworpen voor machinebouwers. Naast VPN remote access met eWON Talk2M remote connectiviteit services, is het met deze gateway mogelijk om alarmmeldingen te activeren, machinedata uit te lezen en historische gegevens te registreren om zo vitale kernprestatie-indicatoren (KPI's) te kunnen monitoren en te verzamelen ten behoeve van analyse en predictief onderhoud.

Bovenop deze functionaliteit kan aan specifieke connectiviteitbehoeften worden voldaan door het toevoegen van uitbreidingskaarten, nu of op elk ander moment dat hier behoefte aan is. Elke gebruiker kan dit naar behoefte invullen: van eenvoudig tot volledig uitgerust. Daarnaast is het mogelijk om data te integreren in de eigen systemen of in cloud platforms door gebruik te maken van Talk2M API (application programming interface), HTTPs scripting of MQTT, om enkele van de ondersteunde protocollen te noemen.

"Machinebouwers proberen momenteel extra toegevoegde waarde aan hun services toe te voegen door data te verzamelen als aanvulling op remote access. Tegelijkertijd zijn ze gehouden aan een compacte vormfactor, omdat alles moet passen in hun schakelkast", vertelt Jon Jacobsen, Marketing Manager van de eWON Business Unit. "De combinatie met de uitbreidingskaarten en de compatibiliteit met de belangrijkste PLC-merken, maakt dit apparaat tot de ideale IIoT gateway voor machinebouwers."

HMS en eWON zijn trots op hun samenwerking met IIoT softwarepartners van wereldklasse voor de levering van turnkey, veilige en krachtige IIoT oplossingen voor de prestatiebewaking, rapportage, analyse en onderhoudsfuncties, zodat de data kunnen worden geïnterpreteerd die zijn verzameld vanuit industriële apparatuur. Al deze IIoT partnersoftware is getest en gevalideerd om te kunnen worden gebruikt met eWON Flexy 205.

Lees meer op www.ewon.biz/flexy205

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

HMS Industrial Networks AB
eWON® Talk2M nu ISECOM STAR gecertificeerd

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers