www.technologieenindustrie.com
Advantech

Advantech wint ‘ROI Industry 4.0 Award China’ voor haar digitale fabriek

Advantech (2395.TW), koploper op het gebied van Global Intelligent Systems, heeft een prijs gekregen van ROI Management Consulting voor zijn Industry 4.0 conforme digitale fabriek. Advantech mocht de 'ROI Industry 4.0 Award China' in ontvangst nemen tijdens de prijsuitreiking in Shanghai op 17 oktober vanwege zijn Industry 4.0 prestaties als pionier op het gebied van de praktische implementatie van ‘real-time apparatuur en resource monitoring'.

Advantech wint ‘ROI Industry 4.0 Award China’ voor haar digitale fabriek
Timo Schneemann, vice-general manager van ROI Management Consulting, verklaarde: »Wat Advantech heeft gepresteerd is een uitstekend voorbeeld van wat kan worden gerealiseerd in termen van kwaliteit en toepassing door het leveren van real-time productie-inzichten. Terwijl andere bedrijven momenteel hun belangrijkste machines nog hebben verbonden met een centraal systeem, onderscheidt Advantech zich doordat het niet alleen geavanceerde installaties zoals SMT-lijnen heeft verbonden, maar ook conventionele machines, zoals stempelmachines, heeft geüpgraded en gekoppeld teneinde een compleet beeld te krijgen van wat er gebeurt in de productie - van begin tot einde. Hoewel het verbinden van machines één ding is, is de cruciale stap die andere bedrijven missen, het eenvoudig toegankelijk maken van deze data voor degenen die ze nodig hebben, en juist hier scoort Advantech weer hoog met hun dataconsolidatie en visualisatiestructuur.»


Industrie 4.0 situation room maakt real-time management mogelijk


Advantech is jarenlang bezig geweest met het voortdurend optimaliseren van de productielijnen in zijn productiecentra ter verhoging van de efficiency. »De Industry 4.0 situation room is Advantech's belangrijkste upgrade naar Industry 4.0. De situation room vormt het zenuwcentrum van de fabriek waar data worden verzameld, geanalyseerd en gevisualiseerd voor real-time management en data gestuurde besluitvorming. Deze prijs toont dat we op de goede weg zijn met onze Industry 4.0 blauwdruk,» aldus Allan Tsay, Vice President, Advantech Industrial IoT Group. Advantech's Industry 4.0 reis begint met oplossingen voor apparaat-connectiviteit en procesvisualisatie, en wordt vervolgd met optimalisatieprocessen. Data is de sleutel tot het verbeteren van de efficiency in Advantech’s slimme fabriek.

»Advantech is niet alleen een eindgebruiker, maar tevens een leverancier van Industry 4.0 oplossingen. Advantech heeft voornamelijk zijn eigen producten en oplossingen gebruikt in de planning en implementatie van de slimme fabriek. Advantech's slimme fabriek bewijst dat iFactory gebruiksklare platforms (SRP's) en producten kunnen worden gebruikt om Industry 4.0 in de praktijk te implementeren. Advantech's iFactory SRP's zijn snelle starthulpmiddelen die een stapsgewijze benadering tot het verwezenlijken van Industry 4.0 mogelijk maken,» aldus Jonney Chang, Associate Vice President, Advantech Industrial IoT Group.

Industrie 4.0 bespoedigen - Advantech in de hoogste versnelling

Advantech heeft er in 2017 alles aan gedaan om de groei van Industry 4.0 verder te stimuleren. Zo heeft het bedrijf zijn productiecentra geüpgraded naar echte Industry 4.0 demonstratielocaties en deze opengesteld voor externe bezoekers in een poging om de digitale omslag te versnellen en te inspireren tot de ontwikkeling van andere slimme fabrieken. Daarnaast heeft Advantech diverse Industry 4.0 forums gehost in China, Taiwan, Maleisië, Singapore, Korea, Thailand, Japan, Vietnam, Brazilië, Turkije en Dubai om de nieuwste iFactory applicaties te delen met vertegenwoordigers van de industrie, overheid en wetenschap; waarbij nauw werd samengewerkt om een lokaal industrie 4,0 ecosysteem op te zetten. In juli ontving Chaney Ho, de Cofounder, Executive Director en Acting General Manager van Advantech Europe, een speciale prijs voor 'Industry Leader of the Year' van de Aziatische Manufacturing Awards 2017 voor zijn grote inspanningen om Industry 4.0 een plek te geven in de Aziatische regio. Advantech heeft de intelligente fabriek niet alleen vanuit een praktisch perspectief gerealiseerd, maar moedigt tevens klanten aan om Industry 4.0 te omarmen.

»Industrie 4.0 is een dynamisch proces dat geen stilstand kent en zich voortdurend ontwikkelt en aanpast,» vertelt Mr. Chang. Aangezien Industry 4.0 blijft evolueren, zal Advantech zijn slimme fabrieks- en Industry 4.0-oplossingen verder blijven ontwikkelen met als doel om eindgebruikers in 2018 een gloednieuwe diepgaande ervaring te bieden.

Advantech wint ‘ROI Industry 4.0 Award China’ voor haar digitale fabriek


Over ROI Industry 4.0 Awards

De ROI Industry 4.0 Awards worden sinds 2013 in Duitsland georganiseerd om Industry 4.0 oplossingen in de industrie eren. Eerdere winnaars waren ABB, BOSCH, SEW enz. Voor de eerste keer in 2017, organiseerden ROI en Ringier Events het event in China. Dit jaar werden 30 bedrijven genomineerd voor de prijzen en werden uiteindelijk vijf winnaars gekozen die de prestigieuze ROI Industry 4.0 Award China in ontvangst mochten nemen - ADVANTECH, BOSCH, TLD, BORCHE en TRUKING.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers