www.technologieenindustrie.com
Delphin Technology AG

Loggito en ProfiSignal Web

een revolutie in de meettechnologie

Loggito en ProfiSignal Web
Loggito en ProfiSignal Web - een revolutie in de meettechnologie

Loggito is een nieuw, decentraal en uitermate schaalbaar systeem voor gegevensverzameling. In combinatie met de web gebaseerde meettechnologiesoftware ProfiSignal Web, biedt Delphin Technology AG uit Bergisch Gladbach een revolutionair compleet pakket om decentrale gegevensverzameling te koppelen aan wereldwijde gegevensvisualisatie, waar dan ook.

Als centrale coördinator van een meetnetwerk, biedt de Loggito Logger interne dataopslagmogelijkheden, voorbewerkingsopties voor de verzamelde data, naast connectiviteit met pc's en de cloud. Met de baanbrekende ‘cloud at the edge’ meettechnologie is de Loggito ook in staat om de volledige functionaliteit van de cloud te benutten. Het meetnetwerk kan worden uitgebreid met behulp van de bedrade Loggito USB module of de draadloze Loggito Wireless module.

De apparaten uit de Loggito serie leveren universele data-acquisitie in een compact formaat. Afhankelijk van de geselecteerde I/O interface, zijn er tot 8 universele analoge ingangen beschikbaar in combinatie met 1 analoge uitgang en 2 gecombineerde digitale ingangen/uitgangen dan wel maximaal 6 digitale ingangen of uitgangen. Een 24-bits A/D omzetter garandeert precisiemetingen met een hoge bemonsteringsfrequentie van 1 kHz.

Perfect samenspel wordt geleverd met de browser gebaseerde client/server software ProfiSignal Web, waarmee meetgegevens overal ter wereld op elk apparaat in individueel aanpasbare dashboards kunnen worden gevisualiseerd. Naast een reeks analoge en digitale displays, wordt ook gebruik gemaakt van LED's en geometrische tekenobjecten, evenals van objecten waarmee procesinteractie mogelijk wordt.

Een sterke eigenschap van ProfiSignal Web is de snelle en soepele weergave van trends in y(t)-diagrammen voor actuele en historische meetgegevens. Omschakelen van milliseconden naar maandelijkse overzichten gebeurt binnen enkele seconden. Als extra kan de Loggito Logger worden geleverd inclusief vooraf geïnstalleerde ProfiSignal Web software. Dit resulteert direct in een volledige meetketen, van gedecentraliseerde dataverzameling tot visualisatie overal ter wereld, zonder enige vorm van configuratie.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Delphin Technology AG
Expert Logger 400
Delphin Technology AG
Expert Vibro

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers