www.technologieenindustrie.com
Delphin Technology AG

Expert Logger - de nieuwste generatie stand-alone dataloggers

Met de Expert Logger introduceert Delphin Technology AG een nieuwe generatie dataloggers die de nieuwste communicatietechnologie combineert met geavanceerde meettechnologie. Het apparaat wordt geïntroduceerd in drie uitvoeringen, die respectievelijk 16, 32 of 46 analoge ingangen kunnen verwerken. Maximaal 8 digitale ingangen/uitgangen en één SDI12 interface zijn daarnaast ook beschikbaar, afhankelijk van de uitvoering. De belangrijkste toepassingsgebieden zijn onder andere het testen van producten, milieumeettechniek, laboratorium data-acquisitie, onderzoek en ontwikkeling en testen en beproeven.

Expert Logger - de nieuwste generatie stand-alone dataloggers
Alle analoge ingangen zijn galvanisch van elkaar gescheiden. Een 24-bits A/D omvormer zorgt voor snelle, nauwkeurige sampling rates tot 50 metingen per seconde per kanaal. De apparaten zijn onderhoudsvrij en geluidloos doordat elektromechanische componenten (zoals relais) die aan slijtage onderhevig zijn, ontbreken. Alle Expert Loggers zijn uitgerust met 4GB interne geheugens die onafhankelijk van elkaar maximaal 100 miljoen meetwaarden kunnen opslaan, inclusief datum en tijd stempels. De opslagcapaciteit kan indien nodig worden uitgebreid via externe USB of LAN opslag (NAS). Online meetgegevens of de inhoud van het datageheugen kunnen via het internet worden verzonden via een geïntegreerde WLAN of UMTS module.

De Expert Logger is tevens uitgerust met een energiebesparende ‘slaapfunctie’ voor het automatisch afschakelen tijdens meetpauzes. Onafhankelijke bediening is mogelijk met batterijen, oplaadbare batterijen of zonnepanelen. De Expert Logger kan standaard communiceren via CanBus, ModBus en PROFIBUS. Interne software kanalen zoals berekeningkanalen, grenswaarden en integrators maken online evaluatie van metingen en het loggen van relevante gegevens mogelijk.

Gebruikers kunnen de Expert Logger snel en efficiënt bedienen met behulp van de krachtige ProfiSignal Go software die wordt meegeleverd. ProfiSignal Go kan worden gebruikt om meetgegevens trendmatig af te beelden en gedetailleerde analyses uit te voeren. De software maakt ook snelle ASCII export mogelijk van meetgegevens ten behoeve van MS Excel™ of voor conversie in TDM format.
Expert Logger - de nieuwste generatie stand-alone dataloggers

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Delphin Technology AG
Loggito en ProfiSignal Web
Delphin Technology AG
Expert Logger 400
Delphin Technology AG
Expert Vibro

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers