www.technologieenindustrie.com
Delphin Technology AG

Expert Logger 400

Data-acquisitie en testbankautomatisering met een OPC UA interface

Expert Logger 400
Delphin Technology AG (Bergisch Gladbach) heeft zijn Expert Logger range uitgebreid met het nieuwe type 400 model dat is uitgerust met een OPC UA client/server interface. Deze verbetering van het zelfstandig functionerende dataloggersysteem betekent een perfecte basis voor de universele uitwisseling van meetgegevens in het veld en voor de eisen van Industrie 4.0. Het Expert Logger apparaat is eveneens uitgerust met PROFIBUS, Modbus, CAN-Bus en seriële interfaces. PC's worden aangesloten via USB, LAN, WLAN en LTE.

Het nieuwe type 400 is uitgerust met 16 universele, differentiële analoge ingangen voor het meten van mV- en mA-signalen of signalen van elk type thermokoppel. Met 24-bits nauwkeurigheid en een maximale snelheid van 1000 metingen per seconde voldoet deze datalogger aan de hoogste eisen. De nieuwe Expert Logger heeft daarnaast de mogelijkheid om Pt100(0) sensoren met 2, 3 of 4 draadtechnologie of met DMS te meten. Het apparaat heeft in totaal 24 schakelbare digitale inputs/outputs die rand- en storingsgebeurtenissen binnen microseconden kunnen registreren, evenals output alerts. In totaal zes analoge uitgangen beheren de regel- en besturingselementen.

Het Expert Logger programma omvat een reeks modeltypen met 16 tot 46 analoge ingangen, ideaal voor onafhankelijke data-acquisitie en testbankautomatisering. Registratiefuncties kunnen tevens onafhankelijk van elkaar worden verricht binnen het apparaat. Meetgegevens en drempeloverschrijdingen kunnen onmiddellijk worden doorgegeven aan subsystemen via OPC UA. De OPC UA interface biedt ook de mogelijkheid van gegevensuitwisseling met PLC-systemen en van aansluiting op PLT-systemen. Bovendien blijft de ProfiSignal Go software - voor het online en offline weergeven en analyseren van meetgegevens - een vast onderdeel van elk Expert Logger apparaat.
Expert Logger 400

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Delphin Technology AG
Loggito en ProfiSignal Web
Delphin Technology AG
Expert Vibro

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers