www.technologieenindustrie.com
Amiantit

Amitech Industrial Spain installeert glasvezelversterkte kunststof (GRP) pijpen voor de combi-centrale in de haven van Barcelona

Amitech Industrial Spain, een bedrijf dat zich specialiseert in vloeistof management en onderdeel is van de Amiantit Group, heeft een nieuw contract verworven voor het leveren en monteren van de waterhoofdleidingen van de stoom- en gascentrale in de haven van Barcelona. Er zal in totaal 500 miljoen euro in deze 850 MW installatie worden geïnvesteerd. Naar verwachting zal de installatie in de zomer van 2010 in werking treden.

Amitech Industrial Spain installeert glasvezelversterkte kunststof (GRP) pijpen voor de combi-centrale in de haven van Barcelona
Het installeren van de glasvezelversterkte kunststof (GRP) pijpen in de combi-centrale te Barcelona zal in totaal tien maanden in beslag nemen. De bouwwerkzaamheden zullen in totaal 38 maanden duren.
Amitech levert Flowtite glasvezelversterkte kunststof pijpen en appendages, met diameters variërend van DN500 tot DN2000. De Flowtite pijpen, met een nominale druk van PN6 en weerstandswaarde van SN5000, zullen ondergronds worden geïnstalleerd via het gelamineerde verbindingssysteem.
De stoom- en gascentrale is het vierde nieuwe bouwproject dat Amitech Industrial Spain in 2008 aannam, voorafgegaan door de Granadilla II, Lares en Emile Huchet projecten. Het wordt het tweede project dat samen met Técnicas Reunidas wordt gedaan, hetzij rechtstreeks, hetzij in de vorm van een tijdelijke joint venture.
Gas Natural is de projecteigenaar. General Electric is de hoofdaannemer in een consortium met de tijdelijke CTCC Puerto de Barcelona joint venture, welke wordt gevormd door Técnicas Reunidas en Duro Felguera.
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers