www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

HMS krijgt ISO27001 certificering voor eWON® Talk2M

HMS Industrial Networks heeft een ISO 27001 certificering gekregen voor eWON Talk2M, het bekroonde cloud connectiviteitsplatform. De ISO 27001 certificering is de internationale norm waarin de best practices zijn vastgelegd voor een informatiebeveiligingsmanagementsysteem (ISMS).

HMS krijgt ISO27001 certificering voor eWON® Talk2M
Naleving van de ISO 27001 certificering valideert dat HMS Industrial Networks uitgebreide informatiebeveiligingsprocedures heeft geïmplementeerd volgens internationaal erkende normen, ten behoeve van de bescherming van gebruikers, hun informatie en hun gegevens.

De ISO 27001 certificering omvat de Talk2M infrastructuur, datacenters en services. HMS Industrial Networks onderging een grondige assessment door een externe auditor teneinde de naleving van de norm te valideren. Beveiliging heeft voor HMS altijd topprioriteit gehad en deze ISO27001 certificering is het zoveelste bewijs van het effectieve beveiligingsprogramma van het bedrijf.

"We zijn er trots op dat we internationaal erkend worden als toonaangevend bedrijf op het gebied van informatiebeveiligingsoplossingen en best practices voor het Industrial Internet of Things, IIoT. Door ISO 27001 en andere certificeringen blijven wij ervoor zorgen dat onze beveiligingscontroles en -procedures voldoen aan internationaal erkende beveiligingsnormen,” aldus eWON Talk2M Security Manager Geoffrey Gobert, "Databeveiliging is cruciaal bij het IIoT en deze ISO certificering biedt onze gebruikers het hoogste niveau van bescherming voor hun meest gevoelige informatie.”

Organisatorisch garandeert HMS Industrial Networks het hoogste aandachtniveau voor beveiliging en compliance door het inzetten van medewerkers voor continue preventie en monitoring van beveiligingsrisico's en door een streng beleid te voeren op het gebied van escalatie en snelle response.

Lees meer op www.ewon.biz/security

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers