www.technologieenindustrie.com
CIAT

Hysys Office 5.25

Hysys Office 5.25 is de eerste watercirculatieoplossing voor de klimaattechniekmarkt met geïntegreerde functies voor verwarming, koeling en luchtbehandeling. Volledig modulair, zijn de meeste van de gebruikte componenten bewezen standaard onderdelen uit de CIAT range. Dit betekent dat meer dan honderd verschillende varianten kunnen worden geproduceerd, toegesneden op elke specifieke configuratie tegen optimale kosten.

Hysys Office 5.25
Hysys Office 5.25, dat volledig te upgraden is, is beschikbaar in drie comfort-varianten en levert uitstekende milieuprestaties. Het omvat een compleet systeem, inclusief warmtepomp, comfortunits met aparte regelingen, ventilatie-unit en een Hysys Control BMS (Building Management System). Hysys Office 5.25 is ontworpen voor oppervlakken van 500 tot 2500 m2, met 5 zones en 25 werkstations. Het systeem is opgebouwd uit standaard CIAT sub-systemen die dienen als bouwstenen en zodanig zijn geselecteerd dat ze optimaal zijn toegesneden op elke applicatie. Hysys Office 5.25 biedt hiermee mogelijkheden voor meer dan honderd varianten. CIAT heeft dedicated software ontwikkeld die ondersteuning biedt bij het bouwen van een configuratie. De software definieert, uitgaand van het pakket van eisen, binnen enkele minuten automatisch het complete systeem. Hysys Office 5.25 is een volledig modulaire oplossing. In nieuwbouw of renovatieprojecten kan een complete customized oplossing worden ontworpen volgens de wensen en behoeften van de toekomstige bewoners.

In de eerste plaats past Hysys Office zich, in het geval van nieuwe, nog niet ingerichte ruimtes, aan elke indeling aan. In de tweede plaats maken de flexibiliteit van het systeem en het gebruik van water als vector het erg makkelijk om comfortunits te verplaatsen of te groeperen. Ten derde past het zich bij renovatie aan alle bestaande configuraties aan, met of zonder vrijhangende plafonds.
Het Hysys Office 5.25 systeem levert uitstekende ecologische prestaties. Het verbruikt minder energie door de thermische menging en stabiliteit van water die de energiekosten door warmteverlies drukken. Dat betekent dat het systeem bij een bepaalde comfortniveau minder verbruikt. Bovendien plaatst Hysys Office 5.25 de enige koudemiddelinhoud in de warmtepomp, buiten het gebouw. In geval van lekkage bestaan er geen toxiciteitsrisico’s voor de bewoners (standaard 378). Met een twee keer zo kleine koudemiddelinhoud voor het hele systeem, reduceert Hysys Office 5.25 tevens aanzienlijk de CO2 footprint van het gebouw. Hysys Office 5.25 kan eveneens helpen bij het verwezenlijken van de RT 2010 energie-efficiency doelstelling (50 kW/m2/jaar).

De door CIAT ontwikkelde software simuleert de energie-uitgaven van toekomstige gebouwen vanaf de ontwerpfase. Hysys Office 5.25 is beschikbaar in drie versies of packs: comfort, HEE comfort en High Environmental Performance. Hoewel het instap comfortpack het minst kost bij aanschaf, biedt de HEE (High Energy Efficiency) versie bijzonder lage operating kosten, door toepassing van HEE subassemblies die energiebesparingen leveren tot 85%. De HEE Comfort pack heeft HEE ventilatormotoren en waaiers, samen met Aquaciat Grand Inverter warmtepompen. Deze pompen zijn in staat om de geleverde energie nauwkeurig af te stemmen op de energiebehoefte, door gebruik te maken van een nieuwe compressor met variabel vermogen, waardoor de efficiency wordt geoptimaliseerd. De High Environmental Performance pack omvat bovendien de Epure luchtbehandelingsunit, Coanda-effect comfortunits (geoptimaliseerde luchtverdeling in de kamer) en elektronische regeling van de flow rate van de frisse lucht. Epure reinigt de binnenlucht door middel van geavanceerde filtratie in de comfortunits. Het is het resultaat van de expertise van CIAT ontwikkeld voor toepassingen in ziekenhuizen. Toegepast in kantoren, vermindert dit het niveau aan stofdeeltjes en draagt zo bij aan het welzijn van de bewoners.
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers