www.technologieenindustrie.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Industrial Networks AB neemt Duits bedrijf Beck IPC GmbH over

HMS Industrial Networks heeft alle aandelen verworven van de Duitse onderneming Beck IPC GmbH, gevestigd in Wetzlar, Duitsland. Beck IPC is een toonaangevende leverancier van technologie en oplossingen voor geïntegreerde besturingen en industriële M2M communicatie, waaronder oplossingen voor het Industrial Internet of Things, IIoT.

HMS Industrial Networks AB neemt Duits bedrijf Beck IPC GmbH over
De basistechnologie IPC@CHIP® vormt de kern van het productenaanbod van Beck IPC voor industriële OEM's. Met IPC@CHIP® biedt Beck een compacte embedded programmeerbare platformoplossing in de vorm van een chip. IPC@CHIP® is op maat gemaakt voor embedded IIoT toepassingen en kan worden gebruikt als PLC, communicatiecontroller of een combinatie van beide, zodat OEM's in staat zijn om IIoT oplossingen te creëren met minder ontwikkelingsinspanningen en een korte time-to-market.

Beck IPC's portfolio omvat verder de uitgebreide serie com.tom® gateways en de bijbehorende cloud portal. De com.tom® gateways vormen een uitgebreide lijn van industriële netwerken en Edge gateways voor IIoT toepassingen, gericht op fabrieks- en procesautomatisering. De cloud portal biedt alle elementen die nodig zijn om eenvoudig een industriële IoT applicatie op te zetten. Daarbij beheert de com.tom® cloud broker alle inkomende en uitgaande data, inclusief alle configuratie- en beveiligingsaspecten.

"Beck IPC's kennis-, hardware- en softwareproducten voor IIoT, met name binnen het embedded aanbod, vormen belangrijke bouwstenen om de IIoT strategie van HMS te versterken," vertelt Staffan Dahlström, CEO van HMS Industrial Networks. "Beck IPC's product- en dienstenportfolio vormt een aanvulling op onze bestaande Anybus®, IXXAT® en eWON® oplossingen en versterkt onze positie als toonaangevende leverancier van communicatieoplossingen voor industriële toepassingen.

"We zijn blij met de aansluiting bij HMS. Dankzij onze complementaire technologieën zijn we samen in staat om een aantal zeer aantrekkelijke oplossingen op het gebied van IIoT aan te bieden, waarbij de wereldwijde verkooporganisatie van HMS voor een wereldwijd marktbereik zal zorgen," aldus Thomas Schumacher, Managing Director van Beck IPC GmbH.

Wat de financiën betreft, zal Beck IPC GmbH naar verwachting in 2018 een netto omzet van EUR 6-7 miljoen genereren, die zal bijdragen aan de verdere omzetgroei van HMS.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers