www.technologieenindustrie.com
GRAVOGRAPH

LS100 EX YAG

GRAVOGRAPH, wereldwijd leidend op het gebied van lasergraveeroplossingen, lanceert zijn nieuwe laseroplossing voor het markeren op metalen en kunststoffen: de LS100EX YAG. Gebouwd op een platform dat een voorwerp kan bevatten met een maximaal volume van 610 x 305 x 145 mm en verbonden met een YAG 12W bron, biedt de LS100EX YAG het interessante voordeel dat hij in staat is harde of reflecterende materialen (plaatijzer of roestvast staal, etc) te markeren, naast traditionele materialen. De LS100EX YAG is bedoeld voor toepassingen als het personaliseren van voorwerpen (relatiegeschenken, trofeeën, etc), alsmede voor toepassingen als het technisch markeren van industriële onderdelen (gereedschappen, naamplaatjes, instrumenten, metalen onderdelen, etc).

LS100 EX YAG
De lasertechnologie die in de LS100 EX YAG is toegepast kan worden gebruikt voor het markeren van een brede range materialen (ABS, aluminium, plaatijzer of roestvast staal, kostbare metalen, etc). Het brede bewerkingsoppervlak kan grote voorwerpen bevatten zoals trays waarop de operator onderdelen plaatst in voorgevormde uitsparingen voor gelijktijdig graveren. De LS100EX YAG oplossing wordt bestuurd met LaserStyleTM software, een intuïtieve interface door specialisten specifiek ontwikkeld voor lasergraveren, die automatisch samenstellingen genereert zoals het integreren van namenlijsten en de incrementatie van cijfers, waarmee een waarlijk productief stuk gereedschap is gerealiseerd.

Met zijn maximale graveersnelheid van 2.5 m/s en zijn voorladerontwerp (Front Loading Concept van Gravograph is het enige in zijn soort dat op de markt is) dat bewerkingstijden tussen de batches reduceert, levert deze lasergraveermachine een van de hoogste machinebenuttingsniveaus die momenteel beschikbaar zijn.

Optioneel zijn er vele extra’s leverbaar om met de LS100 EX YAG een oplossing te realiseren die perfect aansluit op de applicatie en de werkomgeving van de gebruiker. Ten eerste zijn er de geïntegreerde filter- en ventilatiesystemen voor rook en stof die zorgen voor optimale werkomstandigheden voor de gebruiker en de machine; deze systemen zijn uitgeprobeerd en getest in vele applicaties met hoge emissieniveaus van stofdeeltjes en geuren. Daarnaast is er een brede range van objectieven leverbaar, plus verdeelhulpstukken voor het graveren op cilindrische en kegelvormige voorwerpen met diameters van 3 tot 130 mm. Tenslotte kan een zuigtafel worden gemonteerd voor het markeren van dunne, flexibele materialen.

www.gravotech.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

GRAVOGRAPH
TagMe

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers