www.technologieenindustrie.com
ISaGRAF

ISaGRAF introduceert de ISaVIEW plug-in voor ISaGRAF v6

ISaGRAF is de toonaangevende IEC 61131-3 en IEC 61499 flexibele firmware en workbench voor de realisatie van industriële automatiseringsproducten. De ISaVIEW plug-in voorziet gebruikers van de ISaGRAF 6 workbench van een eenvoudige maar krachtige geïntegreerde HMI. De ISaVIEW Pages worden toegewezen aan de automatiseringsprojectstructuur.

ISaGRAF introduceert de ISaVIEW plug-in voor ISaGRAF v6
ISaVIEW is geïntegreerd in de workbench voor simultane visualisatie en programmering van de procesbesturing. Het biedt een voorgedefinieerde, volledig aanpasbare en kant-en-klare set van objecten. Animatie kan eenvoudig grafisch worden gewijzigd. Met de ontwerp en on-line modes is recompileren ook niet meer nodig. Met ISaVIEW is het tevens mogelijk om snel groepen basisobjecten te vormen.

ISaGRAF 6 gebruikt de krachtige Microsoft® Visual Studio® Shell en biedt een interessante omgeving voor OEM's en automatiseringsbedrijven om gedifferentieerde producten voor hun markten te creëren. Gebaseerd op een open plug-in technologie, specifiek ontworpen voor behoeften op het gebied van industriële automatisering, is de ISaGRAF 6 Workbench een modulaire en flexibele omgeving die gebruikers in staat stelt componenten toe te voegen of te verwijderen.

Elke component in de Workbench is ontwikkeld met en interacteert door middel van de nieuwe ISaGRAF van Microsoft. Het draait op de NET Framework gebaseerde technologie genaamd de Automation Collaborative Platform (ACP). De ISaGRAF ACP biedt de mogelijkheid om verschillende plug-ins toe te voegen of te verwijderen om aan specifieke producteisen te voldoen. ISaGRAF 6.0 heeft momenteel verschillende plug-ins, waaronder een Ladder Diagram editor, een Function Block Diagram editor, een Structured Text editor, een Tag Database editor (Dictionary), een geïntegreerde HMI, plus verschillende andere ondersteunende plug-ins.

ISaGRAF blijft gedurende de komende maanden om de week een nieuwe plug-in uitgeven teneinde de ISaGRAF 6 Workbench verder te completeren. De gefaseerde release van de verschillende industriële automatiseringscomponenten illustreert de modulariteit en flexibiliteit van deze nieuwe omgeving.

www.isagraf.com

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers