www.technologieenindustrie.com
BALLUFF

IO-Link Analog Plug: zet analoge signalen om in IO-Link-signalen

Tot nu toe is het een kostbare zaak om analoge input/output signalen te koppelen en verwerken, zelfs als ze minder dan 10% uitmaken van de signalen die in een systeem worden gebruikt. Dit komt onder meer door het gebruik van afgeschermde kabels aan de installatiekant en dure multi-channel input modules aan de besturingskant. De nieuwe IO-Link Analog Plugs van Balluff met hun hoge resolutie van 14 bits bieden de oplossing. Ze zijn de ideale keuze voor systemen met beperkt gebruik van analoge signalen.

IO-Link Analog Plug: zet analoge signalen om in IO-Link-signalen
Met een behuizing conform IP 67, garanderen de stekkers een ruimtebesparende behuizing, terwijl ze direct verbonden zijn met de sensor, en voor verzending de analoge signalen eerst omzetten in IO-Link-signalen. Op deze manier bieden ze een aanzienlijk besparingspotentieel.

In plaats van gebruik te maken van dure afgeschermde kabels, wordt gebruik gemaakt van een eenvoudige niet afgeschermde 3-aderige kabel. De signaalneutraliteit van de IO-Link-poorten op de IO-Link Master-module in combinatie met de IO-Link stekkers zorgt voor maximale signaalvariantie. Het mixen van verschillende input-, output-, stroom- en spanningssignalen kan worden gedaan op een module.

Uitvoeringen zijn beschikbaar met een stroomsterkte van 4-20 mA, een spanning van 0-10 V of PT 100, een uitgaande stroom van 4-20 mA en een uitgaande spanning van 0-10 V.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers