www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Productiecapaciteit Interroll in Atlanta verdubbelt

Sant’Antonino, Zwitserland/Atlanta, USA. Interroll kondigt een capaciteitsverhoging aan in de Verenigde Staten van Amerika. Naast de bestaande fabriek in Hiram, dicht bij Atlanta in Georgia, komt een bijkomende productie-eenheid. Het bedrijf investeert in totaal ongeveer 11 miljoen USD in deze uitbreiding. De bijkomende fabriek zal productieklaar zijn tegen eind dit jaar.

De Amerikaanse divisie van Interroll heeft een goed gevuld orderboek. Dat wordt geïllustreerd door de cijfers van 2018, die een groei met dubbele cijfers lieten optekenen. Tegelijkertijd ontwikkelt het bedrijf aan snel tempo innoverende oplossingen, om te voldoen aan de snel evoluerende marktwensen.  Belangrijke trends in de bedrijfsvoering, zoals de toenemende automatisering in magazijnen en luchthavens en de stijging van de e-commerce, voeden verder de positieve vooruitzichten van het bedrijf.

"We stellen een voortdurend stijgende vraag vast naar de oplossingen van Interroll in Amerika," aldus Richard Keely, executive vice president van de regio Amerika. “Daarom realiseren we deze capaciteitsverhoging, zodat we onze klanten en eindgebruikers nu en in de toekomst een snelle levertijd kunnen garanderen."

De voorziene investering komt op ongeveer 11 miljoen USD. Het project is goed voor 11.300 vierkante meter vloeroppervlakte, waarvan er 1400 als kantoorruimte zal dienen.  

“De capaciteitsuitbreiding zal ons toelaten om onze 'lean & agile'-productie verder te ontwikkelen en de automatiseringsgraad van onze fabrieken te vergroten," aldus Keely.



Onderschrift:
Interroll bouwt een bijkomende fabriek in Hiram (Atlanta), Georgia, USA.
 
Interroll aandelen
De geregistreerde aandelen van Interroll Holding AG worden verhandeld in de Main Standard van de Zwitserse aandelenbeurs SIX onder het nummer 637289.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers