www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Grote order voor Interroll in de VS

Sant'Antonino, Zwitserland. Interroll heeft een grote order ontvangen van een toonaangevend e-commerce platform in Noord-Amerika. De order omvat de levering van verticale crossbelt sorters voor 12 locaties. Het gaat om een tweecijferig miljoenenbedrag in US dollars.


De Crossbelt Sorter systemen worden geïnstalleerd in zowel nieuwe als bestaande eindgebruikersfaciliteiten verspreid over de hele Verenigde Staten.

De groeiende consumentenvraag via e-commerce in combinatie met de steeds urgentere noodzaak van social distancing tijdens de COVID-19-uitbraak maakte het noodzakelijk om de bestaande distributie-infrastructuur van de klant snel te vergroten. Door het vereenvoudigde mechanische crossbelt platform ontwerp van Interroll kunnen de eindgebruiker en de betrokken systeemintegratoren nu plannen met een doorlooptijd van zes maanden. Interroll ontving orders voor 12 locaties met één systeem per locatie, wat in totaal neerkomt op een tweecijferige miljoenenbedrag in US dollars.

"De Interroll verticale crossbelt sorter werd gekozen vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en bewezen succes bij grootschalige projecten in de Amerikaanse koeriers-, expres- en pakketmarkt", vertelt Richard Keely, Executive Vice President Americas en lid van het Interroll Group Management. "Daarnaast waren de kleine voetafdruk, de doorvoercapaciteit van 8.000 per uur door elke afzonderlijke inductie en de handling van een grote verscheidenheid aan artikelen doorslaggevende factoren voor deze grote kans."


Grote order voor Interroll in de VS

Bijschrift: Het mechanische ontwerp van de Interroll Crossbelt sorter zorgt bij klanten voor een snelle installatie. Wereldwijd zijn meer dan 400 sorters geïnstalleerd.




  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers