www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Interroll ontvangt grote vervolgopdracht uit Zuid-Korea

Interroll kondigt vandaag aan dat het een nieuw project is gegund door een Zuid-Koreaans e-commerce bedrijf. De opdracht omvat de levering van het Modular Conveyor Platform (MCP) van Interroll, dat is ontworpen voor zeer efficiënte en flexibele materiaalstroomprocessen. Het contract omvat een lager bedrag in dubbele cijfers in miljoenen Zwitserse frank.


Op basis van de specificaties van de klant leverd en installeert Interroll een compleet transportplatform, dat zowel Interroll MultiControls als MCP modules omvat. De oplossing beslaat een totale lengte van 11,8 km in één van de distributiecentra van de klant in Zuid-Korea.

De nieuwe order volgt op een order van vergelijkbare omvang die Interroll in 2018 van dezelfde klant ontving waarbij Interroll 12 km MCP leverde, en een eerdere kleinere order in 2017.

"We zijn blij dat we opnieuw voorkeurspartner van onze Zuid-Koreaanse klant zijn. De beslissing onderstreept de kwaliteit van onze beproefde oplossingen voor de beste materiaalstroom die waarde toevoegt aan de activiteiten van onze klanten", zegt Dr. Ben Xia, Executive Vice President en Head of Operations Asia van Interroll.


Interroll ontvangt grote vervolgopdracht uit Zuid-Korea

Bijschrift:
Interroll heeft een grote vervolgopdracht gekregen voor 11,8 km van zijn Modular Conveyor Platform (MCP).


Financiële kalender 2019
5 augustus Publicatie van het halfjaarverslag 2019 en webconferentie (in het Engels)

Interroll aandelen
De geregistreerde aandelen van Interroll Holding AG worden verhandeld in de Main Standard van de SIX Swiss Exchange onder Securities Number 637289.


 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers