www.technologieenindustrie.com
WAGO News

WAGO 3-FASE-VERMOGENSMEETMODULE VOOR METINGEN IN EEN DRIEFASIG VOEDINGSNET

De nieuwe WAGO 3-fase-vermogensmeetmodule van WAGO maakt de meting van alle parameters in een driefasig voedingsnet direct in de schakelkast mogelijk. Naast het energieverbruik kan ook de invloed van bijvoorbeeld vermogenselektronica op het net veilig herkend worden.

WAGO 3-FASE-VERMOGENSMEETMODULE VOOR METINGEN IN EEN DRIEFASIG VOEDINGSNET
De WAGO 3-fase vermogensmeetmodule met een behuizing met een breedte van 72 mm voor de DIN-draagrail meet de spanning direct via de aansluitingen van de drie fasen L1, L2 en L3 alsook van de nulleider N. De stromen worden door stroomtransformatoren geregistreerd die eveneens direct op de 3-fase vermogensmeetmodule van WAGO aangesloten zijn. Optioneel kan de stroom ook met Rogowski-spoelen worden gemeten. Op deze manier worden alle relevante parameters van het net bepaald. Naast de spanningen en stromen zijn dit het blindvermogen, het schijnbare vermogen en het werkelijke vermogen, het energieverbruik, de vermogensfactor, de fasehoek en de netfrequentie.

Communicatie en gegevensregistratie (datalogging) geïntegreerd


Om de meetwaarden aan een bovengeschikte besturing over te dragen, is een Modbus RTU-interface beschikbaar. Via een seriële interface kan een PC met configuratiesoftware voor interfaces aangesloten worden. Met deze software is ook een visualisatie van meetwaarden tijdens bedrijf mogelijk. Met de geïntegreerde houder voor microSD-geheugenkaarten, die tevens geschikt is voor microSDHC-geheugenkaarten tot 32 GB, kan het apparaat ook als datalogger worden gebruikt.

www.wago.com
 

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers