www.technologieenindustrie.com
CIAT

Drypack: de "plug and dry 'oplossing voor biogasbehandeling

De nieuwe CIAT Drypack range is een biogasontvochtigingsoplossing voor industriële installaties, boeren, afvalwaterbehandelingsinstallaties, afvalverwerkers, enz. Drypack is een "plug and dry" systeem dat buiswarmtewisselaars met een waterkoeler en een high-efficiency druppelscheider integreert in een homogeen framegemonteerd systeem dat eenvoudig en snel is te installeren en aan te sluiten.

Drypack: de  plug and dry 'oplossing voor biogasbehandeling
Biogas biedt een enorm potentieel voor de besparing op de productie van elektriciteit, warmte of biomethaan. In zijn ruwe staat bevat het veel onzuiverheden (H2S, NH3, siloxanen, enz.) en is het verzadigd met waterdamp. Deze slechte gaskwaliteit vermindert de energie-efficiëntie en de levensduur van terugwinningsinstallaties, in het bijzonder die van de motor en de zuiveringsapparatuur. Drypack is een efficiënte ontvochtigingsoplossing die eenvoudig is te installeren en te onderhouden en een efficiënte bescherming biedt van uw installaties.

Drie versies zijn leverbaar: Drypack One, Drypack Flex en Drypack Plus.

De Drypack One, met een verwerkingscapaciteit tot 800 Nm3/h, omvat acht modellen die zijn geconfigureerd voor de meest voorkomende bedrijfsomstandigheden bij agrarische biogasinstallaties.

Drypack Flex is, met een verwerkingscapaciteit tot 2500 Nm3/h, het beste compromis tussen voldoen aan de eisen en installatiegemak. CIAT selecteert en optimaliseert de systeemcomponenten zodanig, dat die overeenkomen met de installatiespecifieke gegevens. Het systeem wordt geleverd op een frame met alle voordelen van »Plug & Dry».

Drypack Plus is de meest krachtige versie, met een verwerkingscapaciteit tot 6000 Nm3/h, die tevens de grootste aanpassingsvrijheid biedt. Ongeacht het type gas, het debiet, de temperaturen en het gewenste vochtgehalte, bieden de CIAT componenten een onbeperkt scala aan combinaties.

In Duitsland en wereldwijd zijn inmiddels meer dan 1.300 biogasontvochtigingsinstallaties uitgerust met CIAT-systemen.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers