www.technologieenindustrie.com
EATON NL

Slim renoveren doe je met Eaton

Efficiënt verbouwen en onderhouden

Slim renoveren doe je met Eaton
Of het nu gaat om een verbouwing van één woning of de grootschalige renovatie van een flatgebouw; bij het uitbreiden, moderniseren en energiezuiniger maken van gebouwen is het aanpassen van de elektrische installatie een waardevolle investering voor een veilig en comfortabele leefomgeving. Wie slim renoveert, maakt gebruik van de kennis en oplossingen van Eaton.

Efficiënt renoveren
De producten van Eaton zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk en snel zijn te installeren. Door installateurs en monteurs te betrekken bij de ontwikkeling, sluiten Eaton-producten goed aan op de dagelijkse praktijk. En dat levert tijdwinst op. Zowel tijdens de installatie als bij onderhoudswerkzaamheden of uitbreiding. De recent vernieuwde groepenkast Systeem 55 is bij de renovatie van woningen zeer eenvoudig toe te passen omdat de kast bijna altijd 1-op-1 uitwisselbaar is met de oude groepenkast.

Comfortverhogend
xComfort huisautomatisering is eenvoudig zonder hak- en breekwerk toepasbaar in renovatieprojecten. De draadloze schakeltechniek verhoogt het leefcomfort. Het automatisch schakelen en dimmen van verlichting, het op- en neer laten van rolluiken, het instellen van alarmeringen, het regelen van verwarming en ventilatie, dat is slim wonen en werken anno nu.

Inzicht in energieverbruik
xComfort kan het energieverbruik inzichtelijk maken. Bewoners zien ‘real time’ hoeveel energie ze gebruiken, wat dit hen kost en hoe ze hun verbruik eenvoudig kunnen sturen. Bewust omgaan met energie leidt tot een aantoonbaar efficiënter gebruik. Dat is goed voor de portemonnee én voor het milieu.

Duurzame energie
In 2020 moet conform Europese regelgeving 20% van onze energie worden opgewekt door alternatieve energiebronnen zoals zonne-energie. Eaton levert complete pakketten voor het schakelen, beveiligen, distribueren en omvormen van zonne-energie in elektriciteit. Door een koppeling met xComfort kan de bewoner eenvoudig de opbrengst van de zonnepanelen aflezen.

Gegarandeerde continuïteit
Wie het nieuws volgt, hoort regelmatig over stroomstoringen. In flatgebouwen en appartementencomplexen zitten installaties die altijd moeten blijven werken, zoals (trap)liften en intercomsystemen. Ook in particuliere woningen kunnen bedrijfskritische energiegebruikers aanwezig zijn, zoals een alarminstallatie, maar ook de computer. Een UPS zorgt voor tijdelijke elektriciteit bij stroomuitval.

Meer informatie vindt u op de website www.eatonelectric.nl onder de banner “Slim renoveren”.

Foto’s en bijschriften
Foto 1: Slim renoveren doen je met Eaton
Foto 2: Het Eaton productenpakket voor de renovatiemarkt

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers