www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Nieuwe fabriek voor Interroll in Suzhou

Sant'Antonino, Zwitserland/Suzhou, China, 16 maart 2020. Interroll (Suzhou) Co. Ltd. sluit zijn bestaande fabriek in Suzhou in 2022 en opent een nieuwe productielocatie in de omgeving van Suzhou. In totaal zal CNY 181 miljoen (CHF 25 miljoen) worden geïnvesteerd in de nieuwe faciliteiten, die volledig in eigendom zijn. Met de nieuwe faciliteit wordt de productiecapaciteit van Interroll verder uitgebreid en is de onderneming beter voorbereid op toekomstige groei in de regio Azië-Pacific.


Interroll zet zijn volgende stappen in de Azië Pacific regio: de groeimarkten daar - vooral in China, de Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) regio, Korea en Australië – vertonen een toenemende vraag naar Interroll-producten en bieden een aanzienlijk groeipotentieel voor de langere termijn. Bovendien biedt een toename van het aantal geïnstalleerde material-handlingsystemen naar verwachting extra mogelijkheden voor service binnen deze regio. In 2019 werd ongeveer de helft van de totale productie van Interroll Suzhou geleverd aan bestemmingen buiten de Volksrepubliek China, zoals aan grootschalige projecten voor de Koreaanse e-commerce sector. De productie in de nieuwe fabriek zal begin 2022 van start gaan.

De nieuwe locatie is volledig eigendom van Interroll en ligt in de ontwikkelingszone van het Suzhou Industrial Park (SIP), circa 12 km ten zuidwesten van de bestaande locatie. Met ongeveer 22.000 vierkante meter vloeroppervlak wordt de beschikbare capaciteit verdubbeld.

"We bereiden ons hier voor op het runnen van een state-of-the-art vestiging met verbeterde capaciteit en nieuwe productieprocessen. Dit vraagt tevens extra aandacht voor de behoeften van klanten en medewerkers", aldus Ben Xia, Executive Vice President Asia Pacific van de Interroll Group. "Het concept voor onze nieuwe fabriek omvat dan ook zowel een trainingscentrum als showrooms en testfaciliteiten."

Automatisering en digitalisering
De productieprocessen omvatten het volledige gamma van het productprogramma. Bovendien wordt de Suzhou faciliteit een Regional Center of Excellence for Techno-polymers and Subsystems.

"Mogelijkheden om de productiviteit te verhogen zullen we benutten door meer geautomatiseerde en halfautomatische processen te implementeren bij de start van de nieuwe productie", vertelt Xia. "De nieuwe fabriek zal ons ook in staat stellen om de levertijden voor onze klanten in de regio te verkorten."


Nieuwe fabriek voor Interroll in Suzhou


Nieuwe fabriek voor Interroll in Suzhou
Bijschrift : Het architectonische concept voor Interroll’s nieuwe fabriek in Suzhou.

 

Contact
Martin Regnet
Global PR Manager
Via Gorelle 3 │ 6592 Sant'Antonino │ Switzerland
+41 91 850 25 21
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.com

Contact (Holland)
Interroll Fördertechnik GmbH
Höferhof 16  42929 Wermelskirchen Duitsland
Alex van Dijk
+31 629527790
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.interroll.nl

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers