www.technologieenindustrie.com
INTERROLL

Steffen Flender is de nieuwe directeur van Interroll Automation GmbH

Sant'Antonino, Zwitserland/Sinsheim, Duitsland. Steffen Flender is op 1 oktober 2020 aangetreden als directeur van Interroll Automation GmbH. De 41-jarige Flender staat aan het hoofd van de vestiging in Sinsheim, Duitsland, en het bijbehorende wereldwijde Center of Excellence Sorters. In deze functie rapporteert hij aan Jens Strüwing, Interroll Executive Vice President Products & Technology en lid van de directie van de Interroll Group.


Flender's professionele ervaring omvat meer dan 20 jaar product- en portfoliomanagement bij Bombardier Transportation's railvoertuigsystemen en componenten business, recentelijk als Business Unit hoofd en Vice President Key Account en Project Portfolio Management. Flender heeft een bachelor in technische bedrijfskunde en een master in bedrijfskunde van de St. Gallen Business School en de Klagenfurt University.


"Ik kijk er naar uit om met Steffen Flender samen te werken. Met zijn bewezen expertise op het gebied van componenten en de bijbehorende service, zijn hoge mate van klantgerichtheid en zijn jarenlange ervaring in projectplanning, beschikt hij de juiste kwalificaties om de toekomst van onze vestiging in Sinsheim mede vorm te geven. Dit geldt des te meer omdat Sinsheim zich, na de ingebruikname van onze nieuwe fabriek in Mosbach, Duitsland, volledig zal richten op onze projectactiviteiten als wereldwijd expertisecentrum voor sorters", aldus Strüwing.


Steffen Flender is de nieuwe directeur van Interroll Automation GmbH

Steffen Flender is sinds 1 oktober 2020 directeur van Interroll Automation GmbH.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers