www.technologieenindustrie.com
EATON NL

Eaton UPS verdient de Energy Star voor toonaangevende efficiëntie

Eaton, toonaangevend producent van innovatieve Power Management producten en –oplossingen, maakte vandaag zijn Energy Star ®-certificering van de 9PX Uninterruptable Power Supply (UPS) bekend. Energy Star, een gezamenlijk programma opgesteld door de US Environmental Protection Agency en de US Department of Energy, is bedoeld om consumenten te helpen geld te besparen en het milieu te beschermen door middel van energie-efficiënte producten en werkwijzen.

Eaton UPS verdient de Energy Star voor toonaangevende efficiëntie
De Eaton 9PX UPS, beschikbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), verdiende de Energy Star na strenge toetsing en verificatie van de energie-efficiëntie eisen van het programma. De certificering garandeert dat Eaton’s producten tot de top 25% meest efficiënte UPS-en op de markt behoren en maakt het mogelijk het elektriciteitsverbruik en de CO²-uitstoot effectief te verminderen.

"Vermindering van het energieverbruik zonder in te boeten op betrouwbaarheid in server-, opslag- en netwerkomgevingen is een primaire uitdaging voor de huidige IT- en datacenterprofessionals", zegt Christophe Jammes, Product Manager enkelfase van Eaton's Power Quality Division. "Eaton zet zich wereldwijd in voor de ontwikkeling van energie-efficiënte oplossingen die onze klanten voorzien van de hoogst mogelijke bedrijfswaarde. Het toekennen van de Energy Star voor onze server- en netwerk UPS-systemen is een welverdiende blijk van waardering van onze missie."

De Eaton 9PX serie werd in 2012 in EMEA gelanceerd en is de volgende generatie van energie-efficiënte apparaten voor 5 tot 11 kVA toepassingen. De 9PX is voorzien van 95% extra efficiëntie in online dubbele conversie modus en 98% in high-efficiency-modus. Met een vermogensfactor van 0,9 leveren de units tot 28% meer vermogen dan vergelijkbare UPS-systemen in dezelfde klasse. Daardoor is de 9PX UPS bijzonder geschikt voor de bescherming van apparatuur in computerruimtes en kleine datacentra, alsmede in industriële, productie- en medische toepassingen.

Eaton is van plan het Energy Star kwalificatieproces verder voort te zetten voor meerdere UPS-systemen. Wilt u meer informatie over Eaton’s Power Quality producten, bezoek dan www.eaton.nl/powerquality. Voor al het laatste nieuws, volg ons op Twitter via @Eaton_UPS of bezoek onze LinkedIn bedrijfspagina onder Eaton EMEA.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers