www.technologieenindustrie.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology introduceert nieuwe lijn gateways voor Ethernet naar seriële communicatie

Deze gateways zijn een krachtige, robuuste en kosteneffectieve oplossing voor het aansluiten van apparaten op ongelijksoortige netwerken.

ProSoft Technology introduceert nieuwe lijn gateways voor Ethernet naar seriële communicatie
De nieuwe PLX30 lijn gateways van ProSoft Technology bestaat uit krachtige modules, die zijn ontworpen met zowel client als server ondersteuning, zodat makkelijk gecommuniceerd kan worden tussen EtherNet/IP, Modbus Serial, Modbus TCP/IP, ASCII apparaten, en Siemens Industrial Ethernet.

Het gaat hier om een kosteneffectieve oplossing dankzij de modulaire opbouw en het toepassen van state-of-the-art elektronische componenten.

De volgende zes gateways zijn reeds op de markt gebracht:
- EtherNet/IP naar Modbus TCP/IP
- EtherNet/IP naar Modbus Serial, 1 & 4 poort
- Modbus TCP/IP naar Modbus Serial, 1 & 4 poort
- EtherNet/IP naar Siemens Industrial Ethernet
- EtherNet/IP naar ASCII, 1 & 4 poort
- Modbus TCP/IP naar Siemens Industrial Ethernet.

De module is een stand-alone DIN-rail gemonteerde protocol gateway die een Ethernet poort en maximaal vier geïsoleerde seriële poorten biedt. Elke seriële poort beschikt over een 2500Vrms poort signaalisolatie, en is apart configureerbaar teneinde een flexibele host of apparaat interfaceoplossing te kunnen bieden.

Ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen, worden de PLX30 gateways geleverd met een breed range inputvermogens (10Vdc - 36Vdc), en een uitgebreid temperatuurbereik (-25°C tot 70°C), bovendien zijn ze voorzien van keurmerken en certificeringen met CE markering, UL/cUL klasse I Div II, ATEX Zone 2, en CB Safety.

Onze nieuwe lijn gateways ondersteunt meerdere I/O aansluitingen op EtherNet/IP programmable automation controllers, die de real-time overdracht verzorgen van maximaal 4000 datapakketten tussen verschillende apparaten, zoals HMI's, SCADA systemen, power monitoren en flow computers.

De modules zijn compatibel met de ODVA EtherNet/IP specificatie, en profiteren van 20 jaar expertise van ProSoft Technology in de MODBUS omgeving.

Een ander voordeel: optioneel is een SD card voor opslag van configuratiebestanden, de card kan worden overgezet op een andere gateway teneinde downtime in het geval van een ramp te reduceren.

Alle bekabeling nodig voor de communicatie worden geleverd met de PLX30 gateways.

En een trainingvideo met stap-voor-stap configuratie instructies is online beschikbaar www.prosoft-technology.com/PLX30

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers