www.technologieenindustrie.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology wint 'Partner of the Year’ award van Schneider Electric - door Lauren Robeson

ProSoft Technology is onderscheiden met de eerste prijs in de 'Partner of the Year 2014’ verkiezing door Schneider Electric's Collaborative Automation Partner Program (CAPP).

ProSoft Technology wint 'Partner of the Year´ award van Schneider Electric - door Lauren Robeson

»ProSoft Technology´s operationele processen, zowel de interne als externe, de klantgerichte mind-set en de toewijding aan OEM's en system integrators, waarbij altijd de tevredenheid van de eindgebruiker voorop staat, worden hiermee opnieuw erkend,» zegt Loic Regnier, Industrie Business - Strategy and Partnerships Deployment Director bij Schneider Electric.

Lokale CAPP Champions uit diverse landen stemden op hun drie favoriete partners, een interne ´audit´ die jaarlijks wordt uitgevoerd. Selectiecriteria omvatten factoren als de producten en high-tech oplossingen zelf, alsmede de sales en technische ondersteuning die ter plaatse door de partner wordt aangeboden, zowel voor als na de verkoop. De partners met de hoogste cijfers werden uitverkozen.

De awards zijn uitgereikt tijdens het Xcelerate 2014 event in Cannes, Frankrijk. Het Schneider Electric event biedt system integrators en CAPP partners de kans om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en om samen te werken en samen te groeien.

Voor meer informatie over de interfacing modules, industriële draadloze oplossingen en autonome gateways die ProSoft Technology de Schneider Electric gebruikers biedt, bezoekt u onze speciale webpagina.

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers