www.technologieenindustrie.com
Southco

Southco lanceert vernieuwde website

Southco, Inc., wereldleider op het gebied van technische toegangsoplossingen, kondigt met veel plezier de lancering van haar volledig vernieuwde website aan: southco.com. Met de nieuwe website biedt Southco klanten een verbeterde gebruikerservaring, waardoor werktuigbouwkundigen sneller dan ooit oplossingen kunnen vinden voor hun ontwerpuitdagingen.

Southco lanceert vernieuwde website

De nieuwe en verbeterde southco.com website heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp met een responsieve, heldere layout die compatibel is met alle browsers en mobiele apparatuur. Het vernieuwde ontwerp is afgestemd op de gebruikerservaring en bevat veel nieuwe functies waarmee gebruikers snel en eenvoudig door de site kunnen navigeren om de juiste producten voor hun toepassingen te vinden. De nieuwe functies omvatten:
-Intuïtieve zoekfuncties. Bekijk productafbeeldingen, SKU's en productbeschrijvingen tijdens het zoeken en ontvang resultaten op basis van de meest gezochte productkenmerken.

-Verbeterde verificatie van overeenstemming. Eenvoudig zoeken op product-SKU om de benodigde documenten te vinden en te downloaden die nodig zijn voor toepasselijke verificaties.

-Speciale pagina's voor de industrie. Ontdek toepassingsgebieden waar Southco meerwaarde kan bieden door het verbeteren van functionaliteit en het industriële ontwerp.

-Veel gestelde vragen. Zoek naar antwoorden op trefwoord of categorie, en eenvoudige verwijzingen naar corresponderende onderdeelnummers van Southco producten.

De vernieuwde southco.com website is wereldwijd toegankelijk en beschikbaar in negen talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Chinees, Japans, Koreaans en Portugues. Ook zijn tools en hulpmiddelenen zoals CAD downloads, technische informatie, brochures en case study's gemakkelijker toegankelijk gemaakt dankzij relevante product- en supportpagina's.

“De nieuwe en verbeterde website stelt de klantervaring voorop,” vertelt Gerry Clisham, directeur Marketing & eCommerce van Southco, Inc. “Met de updates kunnen gebruikers gemakkelijker oplossingen vinden voor hun grootste ontwerpuitdagingen dankzij een nieuw ontworpen en op de gebruiker afgestemde interface en organisatorische verbeteringen.”

De lancering van de nieuwe website is een investering in de toekomstige groei en ontwikkeling van Southco als wereldleider op het gebied van technische toepassingsoplossingen en bouwt voort op de sterke basis van het merk Southco. De vernieuwde website weerspiegelt de evolutie van Southco en de toewijding van het bedrijf om hoogwaardige oplossingen, uitmuntende techniek, en service en ondersteuning van wereldklasse te bieden.

https://southco.com/en_us_int/

  Meer weten…

LinkedIn
Pinterest

Sluit u aan bij de 155.000+ IMP-volgers